20.03.2015 00:16

Delegație a PSD Dâmbovița, la Consiliul Național al partidului

Delegație a PSD Dâmbovița, la Consiliul Național al partidului
Galerie foto

❚ 112 membri socialdemocrați sunt gata să voteze propunerile din plenul Consiliului Național și să participe la discuții și dezbaterile pe ateliere ❚ Ei vor participa la lucrări alături de colegii din toată țara, urmând să-și aleagă și noul președinte al Consiliului Național al PSD, care se știe de pe acum cine va fi, dat fiind că ministrul Muncii, deputatul de Dâmbovița Rovana Plumb, este singurul candidat

A.M.P.


Astăzi și mâine (20-21 martie a.c.) social-democrații din toată țara se reunesc la București, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la lucrările Consiliului Național, dar și pentru a alege un nou președinte al acestui for politic. Se pare că social-democrații nu vor pierde prea mult timp cu alegerea noului președinte al Consiliului Național PSD, dat fiind faptul că Rovana Plumb este singurul candidat pentru acest post.

La evenimentul politic va participa și o delegație de aproape 112 membri ai PSD Dâmbovița, care nu numai că vor vota propunerile din plenul Consiliului Național, dar vor lua parte și la discuțiile și dezbaterile pe ateliere.

„Vineri și sâmbătă avem un eveniment important pentru viața PSD. Vom desfășura lucrări pe ateliere, vom avea lucrări cu temele reforma constituțională, dezvoltarea regională și reforma administrativă, reforma politică fiscal-bugetară, reforma sanitară - progrese și provocări, evoluția agriculturii și sectorului de dezvoltare rurală în România – prezent și perspectivă, masterplanul în transporturi - «pariul PSD-ului cu viitorul», egalitatea de șanse și politici publice pentru afirmarea femeii în societate. Avem un atelier intitulat «PSD mai aproape de stânga europeană», un atelier legat de potențialul economico- român în plan regional, unul legat de afacerile europene, unul de politică externă, și vom avea și un Consiliu Național organizat de Organizația de femei a PSD”, a precizat senatorul PSD de Dâmbovița, Leonardo Badea.

Totodată, parlamentarul PSD a spus că se vor purta discuții și despre crearea de locuri de muncă și combaterea sărăciei. Social-democrații vor aborda și teme dedicate sportului și tineretului.