30.05.2022 00:13

Declanșarea alegerilor în toate organizațiile PSD din județ!

Declanșarea alegerilor în toate organizațiile PSD din județ!
Galerie foto

*„Le-am spus și colegilor mei că nu mai avem mult timp până în 2024, iar Organizația PSD Dâmbovița și-a propus să câștige cel puțin același număr de primari pe care îl avem astăzi și un număr de cel puțin 20%  din localitățile unde nu avem primar”

 

PSD Dâmbovița intră în febra alegerilor în toate organizațiile din județ în vederea pregătirii alegerilor locale din anul 2024! Și cum nu mai este foarte mult până atunci,  pentru că doi ani trec foarte repede, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a sunat adunarea generală și a convocat, la sfârșitul săptămânii trecute, Comitetul Politic Executiv al Organizației PSD Dâmbovița unde s-a hotărât în unanimitate declanșarea acestei proceduri.

,,Am declanșat alegerile în toate localitățile unde nu avem primari în județul Dâmbovița, în perioada 7 iunie - 1 iulie 2022, deci în luna iunie 2022, vom avea alegeri în toate localitățile unde nu avem primari. Vom începe aceste alegeri cu orașul Găești, pe 7 iunie vom avea Conferință de alegeri în orașul Găești. În toate localitățile unde nu avem primari și organizăm aceste conferințe locale, în aceste localități PSD își va lansa și candidatul la funcția de primar pentru anul 2024.

A doua măsură pe care am stabilit-o este că până pe 15 iulie vom organiza, la nivelul județului Dâmbovița, Conferința Județeană a Organizației de Tineret. Avem o echipă care coordonează această activitate, care este condusă de Andrei Tudora, președintele Organizației TSD Târgoviște și consilier municipal la Târgoviște. Împreună cu colegii din fiecare zonă, primarii, parlamentarii și președinții de organizații merg în fiecare localitate și organizează alegeri la nivelul TSD. Deci pe 15 iulie vom organiza o Conferință Județeană a TSD Dâmbovița. În perioada 15 august-1 noiembrie vom organiza conferințe locale în toate localitățile unde avem primar.

Deci unde avem primari, până pe 1 noiembrie, vom organiza alegeri locale și bineînțeles că la aceste conferințe vom lansa candidatul de primar pentru anul 2024 pentru alaegerile locale, iar în luna noiembrie 2022 vom organiza Conferința Județeană a Organizației PSD Dâmbovița unde vom face alegeri pentru toate funcțiile de la președinte până la membru în Biroul Executiv al Organizației PSD Dâmbovița”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan la conferința de presă de la partid de la sfârșit de  săptămână.

 

 

 

 

Violeta Stanciu