28.04.2016 17:57

Deciziile Comisiei de Competiții și Disciplină

Deciziile Comisiei de Competiții și Disciplină
Galerie foto

* Recolta Gura Șuții - Bradul Moroeni, în teren 2-2, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Recolta Gura Șuții 

* Vânătorul Rățoaia - Metalul Colonia Mija, în teren 2-3, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Vânătorul Rățoaia (jucător folosit în stare de suspendare) 

Bradul Moroeni - Sageata Găești se omologhează cu scorul 3-0 în favoarea echipei Bradul Moroeni (neprezentare Săgeata Găești).

* Simang Bilciurești - Luceafărul Dărmănești (juniori ), în teren 4-1, se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei Luceafărul Dărmănești. 

* Voința Bezdead - Viitorul IL Caragiale, în teren 4-3, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Viitorul IL Caragiale.

* Olimpia Mărcești - Gaz Metan Finta, în teren 3-4, rămâne rezultatul din teren.

* Olimpia Runcu – Voința Buciumeni (juniori), în teren 2-2, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Olimpia Runcu.

* Atletic Fieni - Bradul Moroeni, în teren 0-6, se omologhează cu rezultatul din teren.

* Viitorul Tomșani - Libertatea Urziceanca, întrerupt în minutul 80, se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Libertatea Urziceanca. Terenul echipei Viitorului Tomșani va fi suspendat două etape.

 

Decizie Comisia De Apel 

* Meciul  Voința Vișina - Flacăra Zăvoiu, în teren 0-5, rămâne rezultatul din teren.