30.03.2015 13:34

"De frica lui Jordan, Acasandrei a sărit gardul și a fugit în autocar"


Galerie foto

COSTIN MIHAI


Anii trecuți cea mai liniștită și curată dintre eșaloanele fotbalului județean, Liga a IV-a a început să atragă parcă mai multe scandaluri decât la Onoare și Promoție. Nu trece nici măcar o etapă fără incidente, iar ele se repetă în dreptul anumitor echipe. Spre exemplu CS Petrești, o echipă apărută în Liga a IV-a în locul Voinței Pietroșița, dar protagonista a numeroase evenimente neplăcute.

Unul l-am trăit în direct la un meci susținut în turul campionatului la Perșinari, când brigada de arbitri abia a ajuns la cabine. Altul ne-a fost semnalat de oficialii echipei din Moroeni, tot în prima parte a sezonului, când au reclamat că un jucător de la Petrești a apărut cu sabia la stadion, cazul fiind anchetat de Poliție. În prima etapă a returului, un alt fotbalist de la CS Petrești (Tănase) l-a doborât cu o lovitură de pumn pe un adversar de la Brezoaele, după care a vrut să-l calce cu crampoanele pe cap. Sâmbătă a venit rândul celor de la Flacăra Moreni să povestească îngroziți despre cele trăite în deplasarea pe terenul echipei lui Adi Iorga. Observator a fost chiar vicepreședintele AJF Dâmbovița, Florin Tuiu. Suntem tare curioși să vedem dacă și-a notat ceva în raport!

Duelul promovării Flacăra – Aninoasa naște suspiciuni

„Am avut mari probleme cu Jordan, băiatul ăla despre care ați scris că a venit cu sabia la un meci cu Moroeni. L-a lovit intenționat cu piciorul pe Adrian Pîrvu, asistentul Bogdan Ivașcu a văzut incidentul, însă arbitrul Dan Petre nu a luat nicio măsură. La final, Jordan s-a dezbrăcat de tricou și a început să ne amenințe, fiind potolit cu greu de trei polițiști. De frică, Acasandrei nu a mai mers la vestiare, unde îl aștepta Jordan, a sărit gardul și a fugit în autocar”, au sunat dezvăluirile oficialilor grupării morenare, care au și alte suspiciuni. „La meci a fost și un oficial de la Aninoasa, împreună cu unul de la Odobești. Am înțeles că ultimul a venit cu o propunere pentru arbitri din partea celor de la Aninoasa”. Nemulțumiri legate de arbitraj au mai adresat și reprezentanții altor echipe de Liga a IV-a.

„Arbitrul Mălău a fost lovit cu capul peste față de un jucător de la Crevedia”

Sursele noastre vorbesc și despre un arbitru lovit în etapa de sâmbătă, și nu oricare, ci Marian Mălău, desemnat numărul 1 anul trecut la nivel județean în Anchetele „Jurnal de Dâmbovița”. Un martor al meciului dintre Crevedia și Mătăsaru (3-3) ne-a informat că Mălău a fost lovit cu capul peste față de Damaschin, un jucător al primei echipe. „Damaschin vine de la Liga a II-a, nu lovește arbitrii. Nici măcar nu l-a atins pe Mălău, i-a spus doar că a permis fragmentarea jocului. În ultimele opt minute nu s-a jucat unul efectiv. Am fost acolo și vă asigur că arbitrul nu a fost lovit de jucătorul nostru”, a negat Mădălin Ioniță, antrenorul de la Crevedia.

Observatorul acestei partide a fost Gigi Ionescu, secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină. Din păcate, nici la nivelul juniorilor A1 nu este seriozitate. În etapa de sâmbătă a venit rândul celor de la Moroeni să rămână în efectiv incomplet la meciul de pe teren propriu cu Urziceanca, după numai câteva minute de joc, de la scorul de 0-2