23.11.2022 00:08

Darius Movileanu a obținut clasări pe podium

Darius Movileanu a obținut clasări pe podium
Galerie foto

* Dâmbovițeanul legitimat în prezent la CSA Steaua București a obținut rezultate bune, atât în proba de simplu masculin, cât și în probele de dublu masculin și dublu mixt

 

În perioada 17-18 noiembrie, la Bistrița, a avut loc Campionatul Național Individual Tineret la tenis de masă. S-a concurat la probele de masculin, feminin, dublu mixt, dublu masculin și dublu feminin. Dâmbovițeanul Darius Movileanu, legitimat în prezent la CSA Steaua București, a obținut rezultate bune, atât în proba de simplu masculin, cât și în probele de dublu masculin și dublu mixt.

Locul 2 la simplu masculin

Proba de simplu masculin a fost dominată de sportivii de la CSA Steaua, care au ocupat primele patru poziții la finalul competiției, iar la această categorie, Movileanu s-a clasat pe locul 2. Prima poziție a fost ocupată de Andrei Istrate, în timp ce Eduard Ionescu și Luca Oprea s-au clasat pe locul 3.

Bronz la dublu mixt

În competiția de dublu mixt, Movileanu a făcut echipă cu Elena Zaharia, legitimată la LPS NR Constanța, cei doi clasându-se în final pe locul 3. Competiția a fost câștigată de Eduard Ionescu (CSA Steaua București)/Ioana Sîngeorzan (CS Gloria 2018 Bistrița), pe locul 2 au fost Andrei Istrate (CSA Steaua București)/Camelia Mitrofan (CSM Constanța), iar locul 3 a fost ocupat și de Dragoș Bujor (CSA Steaua București)/Bianca Mei-Roșu (LPS NR Constanța).

Aur la dublu masculin

Cel mai bun rezultat a fost obținut de Movileanu în proba de dublu masculin, acolo unde a făcut echipă cu Eduard Ionescu, tot de la CSA Steaua București. Aceștia au încheiat competiția pe primul loc, iar podiumul a fost completat de Andrei Istrate/Dragoș Bujor (CSA Steaua București) și Andrei Tomică - Matei Dumitrescu (CSA Steaua București).

 

 

Cosmin Sava