06.02.2019 00:09

Daniel Popa a marcat pentru Dinamo

Daniel Popa a marcat pentru Dinamo
Galerie foto

* Laurențiu Corbu (St. Mirren) a debutat în prima ligă din Scoția, jucând 13 minute în înfrângerea cu Rangers, 0-4 * Valentin Mihăilă a jucat 66 de minute pentru CSU Craiova în remiza albă cu Viitorul, fiind înlocuit cu Nuno Rocha

 

COSMIN SAVA

 


 

Jucătorii dâmbovițeni care evoluează la nivel înalt au avut parte de meciuri interesant în ultimele zile. Dacă analizăm prestațiile celor care activează în străinătate, vom vedea că Ionuț Radu (Genoa) a avut o nou evoluție bună în remiza cu Sassuolo, 1-1. Cosmin Matei (Genclerbirligi) a jucat doar 27 de minute în înfrângerea 2-3 cu Eskisehirspor, primind un cartonaș galben. Laurențiu Corbu (St. Mirren) a debutat în prima ligă din Scoția, jucând 13 minute în înfrângerea cu Rangers, 0-4.

Honciu vs. Tănase

La nivelul Ligii 1, doi jucători dâmbovițeni au evoluat în meciul încheiat la egalitate, 1-1, dintre FCSB și Dunărea Călărași. Florin Tănase a jucat 67 de minute pentru gruparea bucureșteană, fiind înlocuit cu Harlem Gnohere, în timp ce la Dunărea a fost folosit Georgian Honciu, care a văzut și un cartonaș galben. Andrei Vlad a fost rezervă la FCSB, în timp ce Mihai Bălașa nu s-a regăsit în lotul formației pregătite de Mihai Teja. Valentin Mihăilă a jucat 66 de minute pentru CSU Craiova în remiza albă cu Viitorul Constanța, fiind înlocuit cu Nuno Rocha. Bogdan Bucurică este legitimat la FC Voluntari, dar nu a prins lotul pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Deși a fost la un pas să părăsească echipa în această iarnă, Daniel Popa a intrat pe teren la Dinamo București în meciul cu Poli Iași. Introdus în minutul 65 în locul lui Simon Zenke, „Popică” a reușit să marcheze golul de 3-0, ultimul minut al prelungirilor.