23.04.2015 12:19

Daniel Movilă ar putea realiza eventul cu Al Oruba

Daniel Movilă ar putea realiza eventul cu Al Oruba
Galerie foto

❚ Cu șase etape înainte de final, Al Oruba ocupă locul 1 în prima ligă din Oman, aflându-se în cărți și pentru câștigarea Cupei Sultanului

LIVIU DOBRE


Daniel Movilă, fostul antrenorul al Gloriei Cornești, este din ce în ce mai aproape de a câștiga titlul în prima ligă din Oman cu Al Oruba, echipă la care este antrenor secund, sub comanda francezului Phillipe Burle. Cu șase etape înainte de finalul campionatului, Al Oruba se află pe primul loc, având 39 de puncte acumulate în cele 20 de etape scurse până acum, cu trei mai multe decât Sur, una dintre contracandidatele la câștigarea campionatului.

Mai mult, echipa lui Daniel Movilă se află în cărți și pentru câștigarea Cupei Sultanului, ajungând până în semifinale. În penultimul act al competiției KO, Al Oruba a încheiat la egalitate (0-0) confruntarea cu Al Nasr, urmând ca returul să se joace miercurea viitoare. Chiar dacă echipa este lider de multe etape, Daniel Movilă spune că titlul nu este câștigat încă. „Se poate întâmpla orice până la final. Etapa asta de sâmbătă este foarte importantă, jucăm cu Al Khaabora (locul 5).

Echipele de după noi, aflate în cursa pentru titlu, au meciuri în deplasare”, ne-a mărturisit Daniel Movilă. Antrenorul care a câștigat cu Gloria Cornești barajul de promovare în Liga a III-a spune că nu reprezintă un obiectiv Cupa Sultanului.

„Nu avem ca obiectiv câștigarea Cupei Sultanului, dar dacă luăm trofeul este foarte bine”, a declarat Daniel Movilă.