14.08.2019 00:10

Daniel Florea a vorbit despre parcursul Chindiei

Daniel Florea a vorbit despre parcursul Chindiei
Galerie foto

❚ Echipa lui Viorel Moldovan are un singur punct după cinci etape și este pe ultimul loc în clasament, iar acum se pregătește pentru duelul cu Dinamo București ❚ „Cu Clinceni au fost niște momente psihologice în joc, asta a făcut diferența și după aceea s-au distanțat la două goluri, era greu să revenim”, a spus Florea ❚ „Concurența trebuie să nască progres, Mister a dat șansa tuturor să joace, cine dă randament sau cine consideră antrenorul că trebuie să joace, trebuie să aducă rezultate”, a mai transmis fotbalistul Chindiei ❚ „Am 20 de ani de când joc fotbal, nu este aceasta valoarea noastră, dar cu răbdare și mai multă șansă ne putem ridica, nu trebuie să aruncăm cu pietre și să scoatem vinovați, o să vină și victoriile”, a completat Florea

 

COSMIN SAVA

 


 

Promovată în prima ligă după mai bine de două decenii, Chindia Târgoviște traversează o perioadă dificilă. Echipa lui Viorel Moldovan are un singur punct după cinci etape și este pe ultimul loc în clasament, iar acum se pregătește pentru duelul cu Dinamo București, vineri, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Unul dintre jucătorii experimentați ai formației târgovișteste, Daniel Florea, a fost invitat la ultima ediție a emisiunii Sport Show de pe Columna TV, acolo unde a discutat despre nivelul de joc din prima ligă, despre seria negativă de rezultate, dar și despre ce își dorește de la meciul cu Dinamo.

„În Liga 1 nu te iartă nimeni”

„Este o diferență între cele două ligi. Poate că nu neapărat jocul a făcut să se vadă diferența asta, pe undeva și neșansa.Automat îți pierzi și încrederea, dar și începutul greu au făcut să avem aceste rezultate. Este destul de puțin, ne doream și cred că meritam mai mult, dar cum v-am zis, pe undeva și neșansa a făcut să ajungem să avem acest punctaj. Sperăm să adunăm mai multe puncte, pentru că la Liga 1 nu te iartă nimeni. Cu Clinceni au fost niște momente psihologice în joc, asta a făcut diferența și după aceea s-au distanțat la două goluri, era greu să revenim. Nu prea am înțeles mare lucru din acel joc, dar era un joc de la care aveam mari speranțe că putem obține prima victorie. A trecut, nu mai putem să întoarcem nimic și urmărim cele trei puncte la meciul cu Dinamo”.

„Putem câștiga cu Dinamo”

„Privim încrezători meciul de acasă, Dinamo nu prezintă un ritm foarte bun de joc și putem să profităm de acest lucru și putem să obținem prima victorie. La Craiova am jucat mai mult și i-am simțit puternici, o echipă foarte agresivă, tehnică, venea după un meci greu în Europa. Concurența trebuie să nască progres, Mister a dat șansa tuturor să joace.Cine dă randament sau cine consideră antrenorul că trebuie să joace, trebuie să aducă rezultate. Fotbalul nu stă în jucători mari, nu cred că lipsa lui Neicuțescu este un aspect de care trebuie să ne legăm. Unitatea de grup a fost atuul nostru în liga secundă, așa am câștigat seria. Am 20 de ani de când joc fotbal, nu este aceasta valoarea noastră, dar cu răbdare și mai multă șansă ne putem ridica, nu trebuie să aruncăm cu pietre și să scoatem vinovați, o să vină și victoriile”, a transmis fotbalistul Chindiei.