31.03.2020 19:45

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Galerie foto

* „Am fugit de virus, sunt aici de două săptămâni și nu știu când mă voi întoarce la București. Suntem feriți la țară, adică mai feriți. E lumea mai ascultătoare, oamenii sunt mai speriați, ceea ce nu e chiar rău în acest moment”

* „Am teren în comună, chiar e bun. După câteva zile de alergări, am luat un copil și l-am băgat în poartă. Îi trag la poartă, am ce face. Stau cam o oră, uneori chiar și mai mult. Finalizez cu șuturi la poartă, încerc diverse chestii”

* „Am fost zilele trecute într-un magazin, mi-a venit să strănut, am făcut-o, iar lângă mine era un om. S-a întors speriat către mine și a plecat în grabă. Poți strănuta de la aerul condiționat din magazin”

 

COSTIN MIHAI


Atacantul dinamovist Daniel Popa s-a izolat acasă, la Pietroșița, unde își continuă exercițiile fizice în condiții speciale, după cum a transmis pentru ProSport. „Zilele trecute, a nins serios aici, suntem la 10 kilometri de Sinaia. M-am antrenat bine. OK nu e, există un disconfort, dar n-avem ce face, stăm cât se poate în casă, ascultăm ce zic cei de la conducere. Am teren în comună, chiar e bun.

Știi ce-am făcut? După câteva zile de alergări, am luat un copil și l-am băgat în poartă! Îi trag la poartă, am ce face. Stau cam o oră, uneori chiar și mai mult. Finalizez cu șuturi la poartă, încerc diverse chestii. Tipul are 17-18 ani, e de aici, apără la județ. Ne facem treaba amândoi. Nu am stare să rămân în casă, nu pot să mă antrenez doar acolo, sunt obligat să alerg, să fac mișcare”

„Va trebui să scăpăm de teama că ne vom contamina”

„Am fugit de virus, sunt aici de două săptămâni și nu știu când mă voi întoarce la București. Suntem feriți la țară, adică mai feriți. Dacă a venit cineva în ultimele zile, l-a băgat direct în carantină. La țară, e lumea mai ascultătoare, oamenii sunt mai speriați, ceea ce nu e chiar rău în acest moment. Sunt mai conștienți de importanța situației, așa că stau în case. Iar dacă sunt băgați în carantină, stau acolo, nu ies după ce pleacă oamenii de ordine. În primul rând, va trebui să scăpăm de teama că ne vom contamina și ni se va întâmpla ceva foarte rău. Am fost zilele trecute într-un magazin, mi-a venit să strănut, am făcut-o, iar lângă mine era un om. S-a întors speriat către mine și a plecat în grabă. M-a pufnit râsul în primă fază, după care mi-am dat seama că așa vom fi mulți, speriați, dacă cineva tușește sau strănută pe lângă noi. Cu toate că e posibil să n-ai nimic, poți strănuta de la aerul condiționat din magazin”, a mai spus „Popică”, fost jucător la Chindia și FCM Târgoviște.