19.07.2017 00:07

Dani Popa a jucat cu CFR

Dani Popa a jucat cu CFR
Galerie foto

 *Atacantul dâmbovițean, care a fost împrumutat de la Dinamo, a fost folosit din primul minut în partida pe care echipa sa FC Botoșani a încheiat-o la egalitate, scor 1-1, în prima etapă a Ligii 1

LIVIU DOBRE


Transferul la FC Botoșani, unde a ajuns sub formă de împrumut de la Dinamo, s-a dovedit a fi într-adevăr un pas înainte pentru Dani Popa, fostul jucător al Chindiei. Talentatul atacant din Pietroșița a fost trimis în teren încă din primul minut în partida pe care echipa sa FC Botoșani a încheiat-o la egalitate cu puternica CFR Cluj, în prima etapă a Ligii 1. S-a terminat 1-1, iar “Popică” a avut și el o contribuție mare la acest rezultat. Chiar dacă nu a marcat, fotbalistul dâmbovițean a avut o evoluție destul de bună la primul său meci oficial în tricolul grupării din Botoșani. A câștigat câteva dueluri aeriane, fără a reuși însă să trimită mingea în plasa porții.

Schimbat în minutul 84

Fostul atacant al Chindiei, care a fost transferat de Dinamo în vara anului trecut, a fost schimbat în minutul 84, când a fost înlocuit de argentinianul Esteban Chiacchieri. Clujenii au deschis scorul în minutul 10, după reușita lui Hoban, iar botoșănenii au restabilit egalitatea în minutul 31, prin Burca. FC Botoșani a evoluat în formula: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burca, Mușat – Bordeianu, Cucu, Buș, Moruțan, Golofca – D. Popa. Au mai jucat: Serediuc, Chiacchieri și Fulop. De partea cealaltă, CFR Cluj a aliniat un unsprezece format din: Vitca – Manea, Luchin, Vinicius, Camora – Păun, Culio, Hoban, Deac – Omrani, Bokila, fiind folosiți pe parcurs și Nouvier, Nistor și Coman.