01.08.2014 00:10

Dan Voiculescu: "Băsescu nu vrea să plece până nu mă vede condamnat"

Dan Voiculescu:
Galerie foto

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri, la ieșirea de la DNA, că motivul pentru care se dorește pronunțarea unei sentințe până în decembrie în dosarul ICA este că președintele Traian Băsescu dore ște condamnarea lui până i se termină mandatul.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Dan Voiculescu a precizat că luni, 4 august, la Curtea de Apel București nu va fi ultimul termen în dosarul ICA și cu atât mai puțin pronunțarea unei sentințe.

„Nu ni s-a cerut pledoarie finală pentru luni. Eu înțeleg foarte bine că unii se grăbesc. Trebuie neapărat Voiculescu condamnat până în decembrie. M-am tot gândit la motiv. Motivul este legat de faptul că în noiembrie pleacă Băsescu și nu vrea să plece până nu mă vede condamnat. Ok. O să vedem”, a afirmat omul de afaceri.

Președintele fondator al Partidului Conservator Dan Voiculescu s-a prezentat ieri dimineața la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) el solicitând procurorilor modificarea controlului judiciar impus în dosarul de șantaj.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus, la începutul lunii iulie, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar față de Dan Voiculescu, acuzat de șantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial.

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița