23.07.2014 00:08

Dan Șova: „Din zona PNLPDL- Băsescu vom avea o candidatură construită pe minciună și trădare”

Dan Șova: „Din zona PNLPDL- Băsescu vom avea o candidatură construită pe minciună și trădare”
Galerie foto

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, afirmă, în contextul în care PNL l-a desemnat candidat la alegerile prezidențiale pe Klaus Iohannis, că din zona PNL-PDL-Băsescu „vom avea o candidatură construită pe minciună și trădare”.

„PNL a desemnat alesul dorit de Traian Băsescu: pe Klaus Iohannis. Problema lui Crin Antonescu este că s-a lăsat păcălit de cântecele de sirenă de la Cotroceni și a rupt USL. Crin Antonescu a rupt USL și a sfârșit prin a nu mai fi dorit drept candidat chiar de PNL. A rupt USL pentru a fi domnia sa cert că va fi susținut de oamenii regimului Băsescu pentru funcția de președinte. Iată că fostul președinte PNL a sfârșit prin a fi trădat chiar de Klaus Iohannis”, susține Șova.

Social-democratul este de părere că românii „nu se pot aștepta la nimic bun” din candidatura lui Klaus Iohannis, care „pare din ce în ce mai clar o lucrare a laboratoarelor de la Cotroceni”. În opinia sa, multe dintre temele lansate de la Cotroceni de președintele Traian Băsescu au fost preluate „cuvânt cu cuvânt din partea lui Klaus Iohannis”.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Noi nu uităm că domnul Klaus Iohannis este omul din cauza căruia Crin Antonescu a trădat votul primit din partea românilor în 2012. Iată că domnul Antonescu a fost trădat chiar de oamenii care i-au șoptit în ureche să rupă cea mai importantă alianță politică de după 1989, cei care l-au îndreptat spre alianța cu Regimul Băsescu. Antonescu a fost mințit de Iohannis, de unii lideri PNL și PDL, primind la acel moment asigurări că va rămâne prezidențiabil. Cine trădează va fi trădat - asta este lecția pe care a învățat-o domnul Antonescu”, este de părere Șova.

 

 

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița