25.10.2021 00:20

Cyborgmolohul, atac la existența națiunii române

Cyborgmolohul, atac la existența națiunii române
Galerie foto

A venit momentul adevărului. El nu mai poate fi ascuns sub preșul indiferenței. Căci, din nenorocire, criminalii din Cupola financiar-bancară a corporatismului transnațional/ multinațional globalizator, o sinistră, de fapt, kabală cu ajutorul lipsit de orice scrupul al criminalilor din guvernarea unor state, unele premeditat aduse în starea de eșuare, și-au atins, iată cu al patrulea val violent de nou Coronavirus, ținta: populația planetei Pământ malthusian a scăzut tragic.

Cu cât sunt mai puține guri de hrănit, cu atât mai mult crește exponențial opulența/nesimțita și sfidătoare bogăție a celor din Cupola globalizatoare neomarxistă/ neofascistă. Pentru că politica… internaționalistă economică și socială a Cupolei, acest stat-major satanic al kabalei globalizatoare este ambivalentă, reînviind/ reoperaționalizând strategic procedeele genocidare ale lui Stalin și Hitler, iar gheorghiudejiștii și quislingii contemporani sunt executanți barbariați ai acestei strategii.

Așa moare un stat. Îl colonizezi, și corupându-i leadership-urile politice guvernamentale devii… proprietarul resurselor sale naturale, îi distrugi industriile și astfel băgându-le în insolvență și faliment, forța de muncă bine calificată este nevoită să-și caute un loc de muncă în statele (vedeți astea nu trebuie să dispară!) colonizatoare, golești spitalele de medici momindu-i să-și facă profesia în occidentul euro-atlantic, îi interzici să-și producă propriile medicamente și când îl lovești și cu o pandemie ești sigur că, demografic, intră în colaps, îl pui pe năsălie.

Astfel, România a pierdut o cincime din populație, iar perspectiva de „redresare și reziliență” este sumbră. Se amână până la „calendele grecești”. Și îmi pare rău s-o spun, dar România este, în aceste zile, un înfiorător exemplu de asasinare a populației conform strategiilor amintite. Cu asupra de măsură mai ales în rândurile vârstei a treia care nu-i așa, pe cale naturală, dispare din peisaj. Este un DE-ZAS-TRU național!

Dar idiohabarniștii, care răspund pe brânci ordinelor transmise de Cupolă, vor să… ne taie microfonul,  cu tot dreptul la libera exprimare. A se lua seama! Români, fiți în stare de veghe! Suntem deja și martori, și victime ai/ale instaurării dictaturii Cyborgmoloheei. Noii ordini Mondiale. Ah, da, „Marea Resetare” (!)

 

 

George Coandă