24.03.2020 00:10

Cuvinte de laudă pentru Narcis Coman

Cuvinte de laudă pentru Narcis Coman
Galerie foto

❚ Petre Gavrilă a fost omul decisiv pentru revenirea lui Coman în poarta formației târgoviștene, iar între cei doi s-a format o relație extraordinară ❚ „El bea câte trei zile, venea, dormea, îl omoram la antrenamente, iar apoi apăra extraordinar. N-am pomenit un asemenea organism, îl băgam în poartă și nu lua gol, un om senzațional, când scăpa 1 cu 1, știam că nu primește gol” ❚ ,,Îi băteam la ușă, dacă intra altcineva era nenorocire. Îl băgam în cameră, dormea de joi dimineața până vineri dimineața, nu avea nicio problemă” ❚ „Cu lotul care îl are, Moldovan a scos niște puncte, a avut o perioadă bună la Chindia. Viorel era un sportiv extraordinar, are pretenții, își iubește meseria”, a mai transmis fostul antrenor de la Târgoviște


COSMIN SAVA

 


 

În precedenta ediție a cotidianului Jurnal de Dâmbovița, am prezentat o poveste interesantă, cea a lui Narcis Coman, care a ajuns cel mai bun fotbalist al țării în 1978, deși cu un an înainte era exclus din lotul formației CS Târgoviște, pregătit în acel moment de Nicolae Proca. Petre Gavrilă a fost omul decisiv pentru revenirea lui Coman în poarta formației târgoviștene, iar între cei doi s-a format o relație extraordinară, care s-a menținut mulți ani. Fostul antrenor de la CS Târgoviște are numai cuvinte de laudă pentru Narcis Coman, care l-a impresionat datorită faptului că era un portar extrem de valoros, în ciuda vieții extrasportive.

,,Nu am lucrat în viața mea cu un asemenea portar!”

„Craiova Maxima nu a putut să-i dea gol, am scos un 0-0 acolo, după ce ei au atacat tot meciul. Nu am lucrat în viața mea cu un asemenea portar, nu puteam să-i dau gol, fără să plonjeze. Nu am văzut așa ceva, avea o intuiție și scotea senzațional. Mai dispărea uneori, eu mă duceam după el, pentru că nu putea nimeni să intre. Îi băteam la ușă, dacă intra altcineva era nenorocire. Îl băgam în cameră, dormea de joi dimineața până vineri dimineața, nu avea nicio problemă, mă striga dimineața, bea o cană de lapte și mergeam la muncă. N-am pomenit un asemenea organism! Îl băgam în poartă și nu lua gol, un om senzațional, când scăpa 1 cu 1, știam că nu primește gol. După ani de zile, a venit Coman la mine la Bușteni și mă striga cât putea de tare. A început să plângă, zicea că nu mai bea. I-am zis că trebuia să se lase de când juca. El bea câte trei zile, venea, dormea, îl omoram la antrenamente, iar apoi apăra extraordinar. Nu am pomenit așa ceva în viața mea”, a spus Gavrilă.

Îl apreciază pe Moldovan

Gavrilă are în continuare legături cu echipa târgovișteană, pentru că l-a pregătit pe Viorel Moldovan la lotul național de juniori și consideră că fostul internațional a făcut treabă bună la Chindia, ținând cont de lotul pe care îl are la dispoziție.„Eu am o părere bună despre Moldovan, l-am avut la naționala de juniori, un băiat cu un caracter deosebit. Cu lotul care îl are, a scos niște puncte, a avut o perioadă bună. Moldovan era un sportiv extraordinar, are pretenții, îºi iubește meseria”, a mai transmis fostul antrenor de la Târgoviște.