02.09.2019 00:14

Cursuri de calificare gratuite la AJOFM

*Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița este autorizată să organizeze programe de formare profesională în nu mai puțin de 23 de ocupații

 

Ștefan Khalil


Vești bune pentru dâmbovițenii care vor să obțină o calificare profesională! Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița este autorizată să organizeze programe de formare profesională în nu mai puțin de 23 de ocupații, cum ar fi: agent de turism, baby sitter, barman, brutar, bucătar, cameristă hotel, comunicare in limba engleză, coafor, confecționer articole textile, cofetar-patiser, cosmetician, drujbist, dulgher-tâmplar-parchetar, frizer, lucrător în comerț, lucrător structuri construcții, inspector resurse umane, instalator T-S+G, măcelar, manichiurist-pedichiurist, operator introducere validare prelucrare date, ospătar (chelner) și sudor.

În luna septembrie 2019, AJOFM organizează cursuri în mai multe domenii: -mecanic auto, lucrător în structuri pentru construcții, lăcătuș mecanic,operator mașini unelte comandă numerică, bucătar, infirmier, operator introducere validare date, lucrător în comerț, confecționer asamblor articole textile, ospătar.

Cei interesați trebuie să se prezinte cu documentele necesare pentru înscriere: - actul de identitate, certificatul de naștere; actele de studii eliberate în condițiile legii, actul medical din care să rezulte starea sănătății persoanei și faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care dorește să se califice.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează aceste cursuri în perioada 06.09 – 26.09.2019. De asemenea, aceste se vor organiza atât la Târgoviște, cât și la Găești, Pucioasa și Băleni.