24.10.2016 11:25

Curg victoriile la volei

Curg victoriile la volei
Galerie foto

❚ Formația antrenată de Dragan Nesic a mai făcut o victimă și ocupă primul loc în clasamentul Diviziei A1, cu maximum de puncte

LIVIU DOBRE


Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște merge din victorie în victorie. După succes din runda precedentă cu SCM Craiova, formația antrenată de Dragan Nesic a mai obținut unul în confruntarea de la SCM Pitești, pe care a învins-o cu 3-0. Victoria a fost una categorică, echipa târgovișteană câștigând lejer primul și ultimul set, cu 25-16 respectiv 25-15, pentru ca al doilea să fie adjudecat la o diferență ceva mai mică, 25-21. Voleibalistele lui Nesic au controlat jocul de la un capăt la celălalt și sunt concentrare acum pe partida cu Penicilina Iași, care se va juca sâmbătă, la Târgoviște. În urma acestui succes, CSM Târgoviște ocupă primul loc în clasament, cu maximum de puncte, nouă la număr, nouă seturi câștigate și doar unul pierdut. Este un debut frumos de campionat, cu trei victorii în trei meciuri, iar un nou succes obținut sâmbătă va întări și mai mult moralul voleibalistelor pregătite de sârbul Dragan Nesic.

SCM Pitești: C. Zanfir 10, D. Cărbuneanu 8, G. Domonte 7, C. Gravilescu 5, S. Franchin 3, D, Ariton 2, D. Viloiu 1, A. Ordeanu 1, M. Ilina 1, M. Elias. Antrenor: Ciprian Dărnescu.

CSM Târgoviște: M. Colar 15, A. Sobo 11, I. Djerisilo 11, M. Ikic 11, R. Ivanof 7, B. Brcic 5, S. Cebic, D. Calotă. Antrenor: Dragan Nesic.