23.10.2014 00:04

Curg dezvăluirile din fotbalul județean

Curg dezvăluirile din fotbalul județean
Galerie foto

❚ „Delegatul de la Odobești i-a raportul din fața lui Cristi Catană la pauză și i-a adus modificări, chiar în fața arbitrilor și observatorului Gigi Ionescu. Dețin și alte probe, filmări, pe care le pun oricând la dispoziție și vă asigur că vor face senzație”, ne-a comunicat Florin Bărăceanu ❚ Contactat telefonic, arbitrul Cristi Catană ne-a transmis că nu va oferi nicio informație, înainte ca speța să fie analizată de CCD. „Vă asigur că am notat în raport tot ce trebuia notat” ❚ Un discurs ceva mai concret a avut observatorul Gigi Ionescu, care este și secretarul comisiei ce va judeca problema: „Este adevărat, la pauză s-au adus modificări în raport, iar un arbitru de pretențiile lui Cristi Catană sunt convins că a notat acest lucru”

COSTIN MIHAI


 

PCM Ungureni a pierdut duminică fără drept de apel derbyul etapei din Onoare Vest, cu ªtiința Odobești (0-10), însă speră să întoarcă rezultatul la masa verde.

Finanțatorul echipei din Ungureni, Florin Bărăceanu, acuză că la contestație s-a prezentat alt jucător decât cel indicat, pentru a-și trece datele în raportul de joc, și că delegatul de la Odobești a adus modificări chiar în fața arbitrilor și a observatorului.

„La pauza jocului de la Odobești am contestat mai mulți jucători de la echipa gazdă. Printre ei și pe cel cu numărul 7, care era pe fals. La contestație s-a prezentat un jucător cu un număr care nu era trecut pe raport. Văzând acest lucru, delegatul gazdelor i-a luat raportul din față lui Cristi Catană și i-a adus modificări, chiar în fața arbitrilor și observatorului Gigi Ionescu. Aștept decizia Comisiei de Competiții și Disciplină de joi, iar dacă nu voi câștiga acest meci, mă voi adresa forurilor superioare, după care voi face dezvăluiri incredibile despre acest meci și nu numai. Dețin probe clare, filmări, pe care vi le pun oricând la dispoziție și vă asigur că vor face senzație. Eu am jucat fiecare meci pe teren, nu ca alte formații, care folosesc jucători pe fals. Fac eforturi deosebite să țin această echipă și vreau să se judece corect, altfel o să-i dau în gât pe mulți. ªtiu sigur pentru cine se trag sforile să promoveze în Liga a IV-a”.

 

Gigi Ionescu îl confirmă pe Bărăceanu

Contactat telefonic, arbitrul Cristi Catană ne-a transmis că nu va oferi nicio informație, înainte ca speța să fie analizată de CCD.

„Vă asigur că am notat în raport tot ce trebuia notat”, s-a exprimat scurt.

Un discurs ceva mai concret a avut observatorul Gigi Ionescu, care este și secretarul comisiei ce va judeca astăzi cazul Odobești – Ungureni.

„Este adevărat, la pauză s-au adus modificări în raport, iar un arbitru de pretențiile lui Cristi Catană sunt convins că a notat acest lucru. Mai departe e treaba comisiei, eu nici măcar nu am drept de vot”.