28.01.2015 14:17

"Cupa Iernii", câștigată de Viitorul Șelaru


Galerie foto

❚ „Turneul a fost o reușită. Echipa noastră a câștigat meritat trofeul pus în joc, noi având o evoluție bună pe parcursul acestei competiții”, ne-a transmis Marian Toader, unul dintre organizatori și delegatul echipei Viitorul Șelaru ❚ Au participat șase echipe, cinci dintre ele din Dâmbovița (Viitorul Șelaru, Unirea Cobia, Petrolul Răscăeți, Voința Vișina, AS Coada Izvorului) și una din Argeș (Viitorul Ștefan cel Mare), care au fost împărțite în două grupe

COSTINEL NEAGU


Mai multe echipe dâmbovițene au ales să înceapă pregătirile prin participarea la diferite turnee de sală. O competiție interesantă a avut loc duminica trecută la Șelaru, „Cupa Iernii”, ajunsă la a doua ediție. Au participat șase echipe, cinci dintre ele din Dâmbovița (Viitorul Șelaru, Unirea Cobia, Petrolul Răscăeți, Voința Vișina, AS Coada Izvorului) și una din Argeș (Viitorul Ștefan cel Mare), care au fost împărțite în două grupe.

 

Meciuri spectaculoase

În semifinale, Viitorul Șelaru a învins Petrolul Răscăeți cu 4-2, în timp ce AS Coada Izvorului a trecut cu 1-0 de Viitorul Ștefan cel Mare. Trofeul pus în joc a fost adjudecat de gazdele de la Șelaru, după ce a învins în finală pe Coada Izvorului (4-2).

Echipele participante au folosit mai mulți jucători aflați în pregătiri, Georgian Verdeș (Avântul Produlești) evoluând pentru Unirea Cobia, iar Cristi Epure (Steaua București) jucând pentru Viitorul Șelaru. Ca un amănunt inedit, la echipa din Șelaru a evoluat și Tudor Saru, deși are 50 de ani. Lotul echipei câștigătoare i-a cuprins pe Marian Stănilă (portar), George Berbece, Marius Păun, Mihai Popescu, Tudor Saru, Emil Stănescu, Viorel Berbece și Cristi Epure.

 

„Vrem ca turneul să devină o tradiție”

„Turneul a fost o reușită. Echipa noastră a câștigat meritat trofeul pus în joc, noi având o evoluție bună pe parcursul acestei competiții. A fost un bun turneu de pregătire, noi pregătindu- ne pentru returul care va începe din martie. Turneul este deja la a doua ediție, noi dorind să devină o tradiție. Am remarcat doi jucători de la Ștefan cel Mare, precum și unul de la Coada Izvorului, dar va fi greu să îi transferăm la noi. Remarc evoluția bună a echipei din Coada Izvorului, deși are în componența mulți copii, a arătat maturitate în joc, fiind una din surprizele competiției”, ne-a transmis Marian Toader, unul dintre organizatori și delegatul echipei Viitorul Șelaru.

 

Rezultate complete

 

Grupa 1: Petrolul Răscăeți - Voința Vișina 3-2, Petrolul Răscăeți - Viitorul

Ștefan cel Mare 2-2, Voința Vișina - Viitorul Ștefan cel Mare 4-11.

Clasament

1. Ștefan cel Mare 2 1 1 0 13-6 4

2. Petrolul Răscăeți 2 1 1 0 5-4 4

3. Voința Vișina 2 0 0 2 7-13 0

 

Grupa 2: AS Coada Izvorului - Unirea Cobia 3-3, Viitorul Șelaru - AS

Coada Izvorului 1-1, Viitorul Șelaru - Unirea Cobia 5-2.

Clasament

1. Viitorul Șelaru 2 1 1 0 6-3 4

2. Coada Izvorului 2 0 2 0 4-4 2

3. Unirea Cobia 2 0 1 1 5-8 1

 

Semifinale: Viitorul Șelaru - Petrolul Răscăeți 4-2, Viitorul Ștefan cel Mare

- AS Coada Izvorului 0-1.

Finala: Viitorul Șelaru - AS Coada Izvorului 4-2.