22.05.2015 00:03

Cum se pregătește Chindia de derby

Cum se pregătește Chindia de derby
Galerie foto

❚ Pentru roș-albaștri, în week-end urmează meciul de la Șotânga, cu FCM Târgoviște, un adevărat derby care naște pasiuni, orgolii și ambiții ❚ „Mai sunt două etape și trebuie să le tratăm ca atare. E și acest joc, în care jucătorii se cunosc. Sperăm să fie un spectacol agreabil”, ne-a declarat Croitoru

M. RĂDUCU


Nicu Croitoru a reușit să bifeze la Chindia prima promovare ca antrenor principal în Liga a II-a. Antrenorul venit vara trecută de la Titu, și-a trecut această performanță în CV în numai un sezon competițional, reușind să-i asigure echipei sale titlul de campioană cu două etape rămase de jucat.

Pentru roș-albaștri, în week-end urmează meciul de la Șotânga, cu FCM Târgoviște, un adevărat derby care naște pasiuni, orgolii și ambiții. Totuși, presiunea s-a mutat acum pe umerii jucătorilor lui Haralambie Becheanu.

 

„Am avut 25-26 de jucători la antrenamente”

Nicu Croitoru a prefațat jocul de sâmbătă cu FCM Târgoviște.

„A fost o săptămână normală, cu o atmosferă mai relaxată decât a fost până acum. A lipsit presiunea care era până acum. Mai sunt două etape și trebuie să le tratăm ca atare. E și acest joc, în care jucătorii se cunosc. Sperăm să fie un spectacol agreabil”, ne-a declarat Croitoru.

Acesta a dezvăluit că la antrenamentele echipei mari au luat parte și Juniorii Republicani A, care au terminat sezonul competițional:

„Spre deosebire de celelalte săptămâni, am avut un lot mai numeros. Dacă până acum în cursul săptămânii aveam doar o parte din juniori, acum au fost toți juniorii A. Au fost cam 25-26 de jucători la antrenamente. Pe de altă parte, începem să gândim și sezonul viitor. Ei au terminat sezonul și încercăm să-i integrăm în atmosfera echipei mari. Vor fi multe posibilități pentru alegerea primei echipe. Însă, indiferent de distribuție, trebuie să tratăm jocul cu toată seriozitatea”.