03.05.2016 00:05

CSȘ Târgoviște se remarcă la handbal feminin

CSȘ Târgoviște se remarcă la handbal feminin
Galerie foto

* Echipa lui Adrian Apostol a câștigat grupa Turneului Semifinal de la Brazi și a făcut saltul în elita de opt a junioarelor mari

COSMIN SAVA


Performanță remarcabilă pentru CSȘ Târgoviște la handbal feminin, junioare 1. Calificate cu multe emoții la Turneul Semifinal disputat la Brazi, fetele antrenate de Adrian Apostol l-au încheiat pe primul loc, după patru victorii și o singură înfrângere. Astfel, în primul meci au pierdut cu CSȘ Dinamo Brașov (29-34), după care au urmat victorii pe linie, cu CSH Art Galați (43-28), CSȘ Viitorul Cluj (35-31), Media București (42-23) și CSȘ Tg Neamț (40-25). Grupa a fost foarte echilibrată, pentru primul loc luptând CSȘ Târgoviște, Dinamo Brașov și Viitorul Cluj, toate cele trei echipe având câte 12 puncte, astfel că diferența a fost făcută de golaveraj.

La Turneul Final s-au calificat CSȘ Târgoviște, Dinamo Brașov, CSȘ 2 Baia Mare, Șc. 181 SSP București, CSM București, CSȘ Caracal, CSM Ploiești și CSȘ 2 București. Această performanță este singurul motiv de bucurie venit din handbalul dâmbovițean, după ce GȘIP Moreni și CSU Târgoviște au dezamăgit în competițiile de seniori, atât la masculin, cât și la feminin. Meritul junioarelor handbaliste de la CSȘ este și mai mare, cu cât au făcut zilnic naveta către Brazi, pentru a nu atrage cheltuieli suplimentare pe cazare și masă.