30.03.2017 00:10

CSȘ Târgoviște s-a calificat în semifinalele Cupei României

CSȘ Târgoviște s-a calificat în semifinalele Cupei României
Galerie foto

❚ Echipa antrenată de Mihai Tătăranu a trecut ieri la scor de neprezentare de Universitatea Alexandria, în deplasare, prin golurile semnate de Ștefania Burcea și Georgiana Vasile, ultima cu o „dublă” ❚ „Fetele sunt imprevizibile, însă am în spate o echipă bună, care nu a lăsat nicio șansă marii noastre rivale din Alexandria. Dacă nu vom pica în semifinale cu Olimpia Cluj, avem șanse importante să prindem finala”, a transmis Tătăranu ❚ CSȘ Târgoviște a repetat rezultatul din ediția 2012-2013 și este aproape să egaleze cea mai bună performanță din istoria clubului: prezența într-o finală de Cupă, consemnată în 2009

COSTIN MIHAI


 

Echipa de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a reușit ieri o calificare superbă în semifinalele Cupei României, performanță care nu a mai fost atinsă din sezonul 2012-2013. Atunci a apărut ca adversar puternica Olimpia Cluj, echipă calificată și acum în penultimul act al competiției KO, cotată ca mare favorită la câștigarea trofeului. Mult mai accesibilă este Heniu Prundu Bârgăului, care a trecut ieri cu 4-2 de Vasas 2 Odorheiu Secuiesc. În ultimul sfert de finală se întâlnesc astăzi CFR Timișoara și Navobi Iași. Cel mai important rezultat obținut de CSȘ Târgoviște în Cupa României s-a consemnat în ediția 2009-2010, când s-a pierdut în finala cu CFR Timișoara (0-4).

Victorie clară pe terenul rivalei din Alexandria

Echipa antrenată de Mihai Tătăranu a trecut ieri la scor de neprezentare de Universitatea Alexandria, în deplasare, prin golurile semnate de Ștefania Burcea și Georgiana Vasile, ultima cu o „dublă”.

„Fetele sunt imprevizibile, însă am în spate o echipă bună, care nu a lăsat nicio șansă marii noastre rivale din Alexandria. Ținând cont de importanța meciului, am solicitat o brigadă de arbitri din alt județ, așa cum vom proceda și duminică, în partida de campionat de la Odorheiu Secuiesc. Dacă nu vom pica în semifinale cu Olimpia Cluj, avem șanse importante să prindem finala. Aș prefera să jucăm în următoarea fază cu Heniu sau cu Timișoara”, a transmis scurte comentarii antrenorul Tătăranu, care este și „secund” la naționala U17 a României.

Tătăranu și-a făcut echipă

Calificarea în semifinalele Cupei reprezintă cel mai important rezultat pentru mai multe dintre fotbalistele de la CSȘ Târgoviște. Experiența acumulată în ultimii ani și convocările la loturile naționale au asigurat un progres constant la nivel de club. Tătăranu a folosit la Alexandria o formulă de echipă cu Ruxandra Neagu – Florentina Ionescu (75 Linda Cergan), Mihaela Neacșu, Sandra Oprica, Ștefania Burcea – Mihaela Merlan, Georgiana Vasile, Alexandra Sfiea (89 Camelia Moraru), Andreea Tomescu – Nicoleta Bărbos (81 Mihaela Radu), Ioana Mihălăchioiu (25 Maria Neacșu – 89 Ioana Ionescu).