22.05.2019 00:08

CSȘ Târgoviște este vicecampioană națională

CSȘ Târgoviște este vicecampioană națională
Galerie foto

❚ În semifinale, CSȘ Târgoviște a întâlnit echipa care a organizat faza finală a competiției, CSȘ Sibiu. Meciul a fost unul echilibrat, dar fetele pregătite de Ion Atanasiu s-au impus cu 3-2 ❚ De menționat că în ultimul act al competiției, CSȘ Târgoviște nu s-a putut baza pe una dintre jucătoarele importante ale echipei, Andreea Neagu. ❚ „Am avut un lot bun, fete ascultătoare și muncitoare, merită toate felicitările”, a spus Atanasiu

 

COSMIN SAVA

 


 

Echipa de volei speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a făcut o figură frumoasă la Turneul Final, desfășurat la Sibiu. Echipa pregătită de Ion Atanasiu a trecut fără probleme de faza grupelor, acolo unde a învins pe Juvenil Brașov (3-0), Bega Timișoara (3-0) și CSM Lugoj (3-0), reușind să se califice mai departe de pe primul loc. În semifinale, CSȘ Târgoviște a întâlnit echipa care a organizat faza finală a competiției, CSȘ Sibiu. Meciul a fost unul echilibrat, dar fetele pregătite de Ion Atanasiu s-au impus cu 3-2, reușind să revină în meci după ce au fost conduse cu 1-0 și 2-1. În cealaltă semifinală, CSM București s-a impus fără probleme, 3-0, cu Juvenil Brașov. În finală, echipa din Târgoviște nu a reușit să facă față fetelor de la CSM București, iar scorul final a fost 0- 3 (25-14, 25-19, 25-23). De menționat că în ultimul act al competiției, CSȘ Târgoviște nu s-a putut baza pe una dintre jucătoarele importante ale echipei, Andreea Neagu, care s-a accidentat pe parcursul turneului final.

Atanasiu: „Fetele merită toate felicitările”

Antrenorul fetelor de la CSȘ Târgoviște, Ion Atanasiu, a transmis că și-a dorit să obțină o medalie încă de la începutul sezonului și este mulțumit că a reușit să îndeplinească acest obiectiv. Acesta și-a felicitat fetele pentru efortul depus și pentru rezultatul obținut. „Am plecat de la începutul sezonului cu gândul să obținem o medalie și s-a adeverit acest lucru. Am avut la Turneul Semifinal o grupă grea, dar ne-am calificat, iar la Turneul Final a fost dificil, așa cum era de așteptat. În semifinale am jucat cu echipa gazdă, a fost și publicul de partea lor, puțin și arbitrajul, dar am reușit să ne calificăm. Am avut un lot bun, fete ascultătoare și muncitoare, merită toate felicitările. S-a accidentat centrul Andreea Neagu, a trebuit să schimbăm sistemul, dar fetele s-au mobilizat și au jucat foarte bine”, a spus Atanasiu. Lotul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște a fost format din: Ioana Popescu, Andrada Dumitrescu, Diana Cristescu, Andreea Neagu, Teodora Vlad, Andrada Voicu, Raluca Puică, Miruna Ilie, Ariadna Băncilă și Ioana Petrescu.