15.01.2019 00:08

CSM Târgoviște va juca mâine cu Dinamo, în Cupa României

CSM Târgoviște va juca mâine cu Dinamo, în Cupa României
Galerie foto

❚ Săptămâna trecută, jucătoarele pregătite de Valerijan Luka au înfruntat Dinamo București și CS Medgidia, în fața cărora s-a impus cu 4-0 ❚ CSM Târgoviște a anunțat pe pagina oficială de Facebook despărțirea de Adina Roșca. Accidentată în prima parte a sezonului, Roșca nu s-a numărat printre jucătoarele preferate ale sârbului Luka Valerijan

 

C.M.

 


În această perioadă, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște susține o serie de meciuri amicale în compania unor formații din România. Săptămâna trecută, jucătoarele pregătite de Valerijan Luka au înfruntat Dinamo București și CS Medgidia, ultima formație din liga secundă a voleiului feminin românesc, dar care are obiectiv promovarea în sezonul viitor. Conform protocolului, partidele au avut câte patru seturi fiecare. În ambele jocuri, formația târgovi șteană a reușit să se impună cu 4- 0. Primul joc oficial din noul an al CSMului este programat pentru miercuri, cu Dinamo București. Meciul contează pentru Cupa României și se va disputa în deplasare, de la ora 17.30.

S-a renunțat la Adina Roșca

CSM Târgoviște a anunțat pe pagina oficială de Facebook despărțirea de Adina Roșca. Accidentată în prima parte a sezonului, Roșca nu s-a numărat printre jucătoarele preferate ale sârbului Luka Valerijan. CSM le-a transferat, în schimb, pe croata Jelena Alajbeg și pe sârboaica Teodora Pusic.