22.02.2017 00:07

CSM Târgoviște - U Cluj, duelul pentru locul 2

CSM Târgoviște - U Cluj, duelul pentru locul 2
Galerie foto

❚ Cătălin Tănase se așteaptă din nou la un meci dificil cu echipa lui Dragan Petricevic, dar speră ca echipa să-și revină după eșecul din etapa trecută și să reușească un joc bun (ora 18.00) ❚ „Nu există probleme de lot, sper să ne revenim, să arătăm alt baschet și să ne revanșăm în fața fanilor. Invit suporterii târgovișteni să vină la meci, avem nevoie de ei”, a sunat mesajul antrenorului târgoviștean

COSMIN SAVA


CSM Târgoviște are meci tare astăzi la baschet feminin, începând cu ora 18.00. În Polivalenta din Târgoviște va poposi Universitatea Cluj, într-un duel al echipelor care îi urmează liderului Sepsi Sf. Gheorghe. Jocurile directe din campionatul regulat s-au jucat la intensitate maximă, cu fiecare dintre echipe valorificându-și avantajul terenului propriu (74-70 la Cluj și 76-75 la Târgoviște). Etapa trecută, Universitatea a trecut lejer de Olimpia Brașov (90-72), în timp ce CSM a cedat cu Phoenix Galați (68-77).

Care pe care!

Cătălin Tănase se așteaptă din nou la un meci dificil cu echipa lui Dragan Petricevic, dar speră ca echipa să-și revină după eșecul din etapa trecută și să reușească un joc bun. „Ne așteaptă un meci foarte greu. U Cluj e o echipă foarte bună, care a reușit să câștige clar cu Olimpia Brașov, iar noi am avut o evoluție slabă la Galați, unde am clacat. Nu există probleme de lot, sper să ne revenim, să arătăm alt baschet și să ne revanșăm în fața fanilor. Invit suporterii târgovișteni să vină la meci, avem nevoie de ei”.