03.12.2019 00:10

CSM Târgoviște întâlnește Fatum Nyíregyháza

CSM Târgoviște întâlnește Fatum Nyíregyháza
Galerie foto

❚ În stagiunea precedentă, CSM Târgoviște s-a oprit în faza 16-imilor CEV Cup, fiind eliminată de Galatasaray Istanbul ❚ CSM Târgoviște ocupă locul 4 în clasamentul Diviziei A1, în timp ce adversarele de astăzi sunt pe primul loc în competiția internă, în grupa I, cu maxim de puncte din șapte etape ❚ Meciul de astăzi va fi oficiat de Olga Zakharova (Rusia) și Theodora Kyriopoulou (Grecia)

 

COSMIN SAVA

 


 

Astăzi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Târgoviște, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are meci în CEV Cup, mai exact în 16-imile competiției, iar adversar este Fatum Nyíregyháza, formație din Ungaria. Manșa retur va avea loc pe 17 decembrie. În stagiunea precedentă, CSM Târgoviște s-a oprit în faza 16-imilor CEV Cup, fiind eliminată de Galatasaray Istanbul. Meciul de astăzi va fi oficiat de Olga Zakharova (Rusia) și Theodora Kyriopoulou (Grecia).

Adversarele, pe primul loc în campionat

CSM Târgoviște ocupă locul 4 în clasamentul Diviziei A1, în timp ce adversarele de astăzi sunt pe primul loc în competiția internă, în grupa I, cu maxim de puncte din șapte etape. Fatum Nyíregyháza a pierdut doar trei seturi până acum, iar duelul se anunță unul foarte dificil pentru CSM Târgoviște, care are o șansă bună să-și îmbunătățească imaginea în fața suporterilor, în cazul unei calificări.

Loturile celor două formații

Pentru partidele cu Fatum, Dragan Nesic se bazează pe următoarele jucătoare: Yusleyni Herrera Alvarez, Rodica Buterez, Elena Litovchenko, Sabrina Muller, Gabriela Bălae, Katarina Vukomanovic, Illka Van de Vyver, Diana Calotă, Alexandra Trică, Tanja Sredic, Ana Starcevic, Ivana Prokopic și Mihaela Pamfil. De partea cealaltă, formația din Ungaria este pregătită de Laszlo Hollosy, iar lotul este format din: Ralitsa Vasileva, Barbora Kosekova, Elizabet Varga, Carmen Francesco Machado, Fruzsina Toth, Dalma Toth, Andrea Pinter, Marie Victoria Lopez, Alexandra Loszlop, Olena Lymareva, Molly Lohman și Lili Szabo.