16.01.2018 00:12

CSM Târgoviște a transferat trei jucătoare

CSM Târgoviște a transferat trei jucătoare
Galerie foto

❚ Ștefania Cătinean este un fundaș de 17 ani și vine de la LAPI Dej, fiind declarată anul trecut MVPul Turneului Final U16 ❚ Maria Vreme și Claudia Cristea au 17 ani, evoluează ca extreme și au fost aduse de la Phoenix Galați

 

COSTIN MIHAI


Calificată în Faza Semifinală a Ligii I de baschet feminin, CSM Târgoviște și-a completat lotul cu trei jucătoare tinere. Ștefania Cătinean este un fundaș de 17 ani și vine de la LAPI Dej, fiind declarată anul trecut MVP-ul Turneului Final U16. Maria Vreme și Claudia Cristea au 17 ani, evoluează ca extreme și au fost transferate de la Phoenix Galați. Cele trei vor fi rulate la echipa de senioare, dar și cele de junioare U18 și U20 ale CSȘ-CSM Târgoviște.

 

Duminică, cu Sportul Studențesc

CSM Târgoviște a câștigat Grupa 1 de calificare și a pătruns în Faza Semifinală, compusă din opt echipe. Primele patru clasate se vor califica la Turneul Final, iar cele mai bune două formații vor promova în Liga Națională. Facem precizarea că CSM Târgoviște a solicitat înscrierea în Liga 1, chiar dacă putea continua în LNBF, unde terminase pe locul 4, anul trecut câștigând și un trofeu, Cupa României.

 

Adversarii din această fază a competiției sunt Agronomia București, Phoenix Constanța, CSM-CSȘ Ploiești, Universitatea CSM Oradea, Rapid București, Sportul Studențesc și KSE Tg. Secuiesc. Echipa lui Cătălin Tănase va juca duminica la București, cu Sportul Studențesc.