11.08.2017 00:05

CSM Târgoviste a transferat-o pe Sylwia Wojcieska

CSM Târgoviste a transferat-o pe Sylwia Wojcieska
Galerie foto

*Voleibalista poloneză are 32 de ani și a evoluat la mai multe echipe din țara natală, dar și la Dinamo București

*Are un palmares destul de bogat si a evoluat în trecut si pentru nationala Poloniei

LIVIU DOBRE


Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a mai realizat un tranfer important. Astfel, câștigătoarea Supercupei României s-a înțeles cu Sylwia Wojcieska. Voleibalista poloneză în vârstă de 32 de ani joacă pe poziția centru (middle blocker), măsoară 1,93 m, are 82 kg, iar ultima oară a evoluat în țara natală, la Budowlani Torun. Are o experiență bogată și a mai evoluat în campionatul Poloniei la Calisia Kalisz, KSPK Stal Mielec, Organika Budowlani Lodz, Atom Trefl Sopot și Muszynianka Muszyna.

A mai jucat în România

Sylwia Wojcieska nu este străină de voleiul românesc, cu care a avut contact și în sezonul 2011-2012, când evoluat pentru Dinamo București, echipă alături de care a câștigat Cupa României în acel sezon. Voleibalista care a avut și prezențe în naționala Poloniei are un palmares destul de bogat,. Fiind campioană europeană de juniori în 2002, câștigătoare a Cupei Poloniei în 2008, câștigătoare a Cupei României în 2012 și campioană a Poloniei în 2013.

Foto: CSM Târgoviste s-a întărit cu Sylwia Wojcieska, o poloneză care a mai evoluat în campionatul României si în sezonul 2011-2012