07.11.2018 00:08

CSM Târgoviște a produs surpriza la Brașov

CSM Târgoviște a produs surpriza la Brașov
Galerie foto

❚ Sala „Dumitru Popescu Colibași” a fost plină la meciul de handbal dintre Corona 2010 Brașov și SCM Rm. Vâlcea, cu intrare plătită, prețul unui bilet fiind 15 lei ❚ La meciul de baschet au rămas foarte puțini oameni, câteva zeci, chit că intrarea a fost liberă. Adevărat că și ora de start a fost una târzie pentru un meci de baschet, însă Brașov trăiește pentru handbal la sporturile de sală, baschetul e ignorat

 

COSTIN MIHAI

 


 

Se poartă cuplajele în sportul românesc. Dacă la Târgoviște se joacă în aceeași zi baschet și volei, la Brașov am avut sâmbăta trecută handbal și baschet, peste tot la feminin. Sala „Dumitru Popescu Colibași” a fost plină la meciul de handbal dintre Corona 2010 Brașov și SCM Rm. Vâlcea (22- 25), cu intrare plătită, prețul unui bilet fiind 15 lei. Spectatorii au primit și un program de meci, exclusiv pentru meciul de handbal, tipărit pe o hârtie premium. S-au adunat aproape 2.000 de oameni în Polivalenta de sub Tâmpa, chiar dacă meciul s-a transmis pe televiziunea națională. „Vor rămâne mulți și la baschet, va fi și mai greu”, au șușoșit cei din delegația târgovișteană.

CSM Târgoviște a dat recital sub Tâmpa

Deznodământul meciului de handbal a provocat multă dezamăgire printre localnici, care au părăsit sala în câteva minute. La meciul de baschet au rămas foarte puțini, câteva zeci, chit că intrarea a fost liberă. Adevărat că și ora de start a fost una târzie pentru un meci de baschet, însă Brașov trăiește pentru handbal la sporturile de sală, baschetul e ignorat, cu toate că echipa lui Dan Calancea a luat bronzul sezonul trecut. Iar acum este pe locul 2, după un debut promițător de campionat. Statistica nu a mai contat cu CSM Târgoviște, învinsă în primele trei meciuri, dar care a șters parchetul cu Olimpia CSU, chiar sub Tâmpa (91-72). Echipa lui Cătălin Tănase nu a lăsat nicio șansă Brașovului.

Condiții bune în sala din Brașov

Chiar dacă se prezintă cu mult sub cea din Sf. Gheorghe, sala din Brașov e cu mult peste cea din Târgoviște. Înăutru e cald, curat, modern, cu sectoare bine delimitate. Ziariștii au asigurate cele mai bune locuri, alături de VIP-uri. Doar că la baschet nu au mai rămas nici jurnaliști și nici VIP-uri.