16.02.2017 00:09

CSM 2 Târgoviște s-a calificat la turneul semifinal

CSM 2 Târgoviște s-a calificat la turneul semifinal
Galerie foto

❚ Echipa antrenată de Cătălin Tănase a reușit anul trecut să se impună în această competiție, având ca obiectiv în acest sezon să ajungă la turneul final și să termine pe podium ❚ „Sunt etape săptămânale, jucăm fiecare cu fiecare. În funcție de cum o să fie nevoie, e posibil să apară și jucătoare de la prima echipă. Această competiție este concepută pentru jucătoare românce tinere sau care nu prind minute la prima echipă”, a declarat Tănase

COSMIN SAVA


 

Perioadă bună pentru secția de baschet de la CSM Târgoviște. Pe lângă faptul că echipa din Liga Națională a câștigat Cupa României, formația secundă, care activează în Liga 1, a terminat grupa din care făcea parte pe locul 2, asigurându-și prezența la turneul semifinal. Din grupa CSM-ului au mai făcut parte CSBT 2 Alexandria, Olimpia 2 Brașov, Agronomia București și CSM Ploiești. În faza semifinală a turneului, CSM a fost repartizată într-o grupă cu Sepsi 2 Sf. Gheorghe, CSBT 2 Alexandria, Sirius 2 Tg. Mureș, Phoenix 2 Galați și “U” 2 Cluj. Primul duel din acest turneu pentru CSM este cu Sepsi, meciul urmând să aibă loc pe 5 martie, la Târgoviște. Se va juca în sistem tur-retur, iar primele trei clasate vor merge la turneul final, alături de cea mai bună echipă din play-out.

Tănase vrea un nou turneu final

Echipa antrenată de Cătălin Tănase a reușit anul trecut să se impună în această competiție, având ca obiectiv în acest sezon să ajungă la turneul final și să termine pe podium. „Am avut un parcurs bun, am pierdut doar cu Alexandria și Brașov. Am speranțe că o să reușim să ne calificăm la turneul final. Sunt etape săptămânale, jucăm fiecare cu fiecare. În funcție de cum o să fie nevoie, e posibil să apară și jucătoare de la prima echipă. Această competiție este concepută pentru jucătoare românce tinere sau care nu prind minute la prima echipă. Avem obiectiv să mergem la turneul final, unde să terminăm în primele trei, pentru că federația oferă discounturi sezonul viitor pentru echipa din Liga Națională, dacă terminăm pe podium”, a declarat Tănase.