12.05.2022 00:11

CSȘ Târgoviște s-a clasat pe locul 5

CSȘ Târgoviște s-a clasat pe locul 5
Galerie foto

* Competiția a fost câștigată de CSU din Suceava,  echipa care a învins în finală pe CSM București cu 56-47

 

În perioada 4-8 mai, la Moreni, a avut loc Turneul Final Valoare al Campionatului Național de Juniori 2 la Handbal Masculin. Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a obținut în premieră calificarea la un turneu final de handbal masculin și a fost repartizat în grupa a 2-a, alături de SCM Poli Timișoara, Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda și LPS Târgu Mureș.

La un gol de semifinale

În prima etapă, echipa pregătită de Otilia Manea și Dionis Oprea a învins cu 33-25 pe SCM Poli Timișoara. A urmat o înfrângere, 35-42 cu LPS Târgu Mureș, și un rezultat de egalitate, 34-34 cu Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda. Astfel, echipa târgovișteană a încheiat faza grupelor pe locul 3, cu 9 puncte. În meciul pentru locurile 5-6, CSȘ Târgoviște a învins Dobrogea Sud Constanța cu scorul de 46-43, reușind o clasare onorabilă la prima participare la un turneu final. Competiția a fost câștigată de CSU din Suceava,  echipa care a învins în finală pe CSM București cu 56-47.

Lotul de jucători

Otilia Manea și Dionis Oprea s-au bazat în acest sezon pe Vladimir Stanciu, Horia Voica, Claudiu Știrbeiu (portari), Mario Vacarciuc, Eduard Petre, Antonio Mihalcea, Lucian Stanciu, Călin Savu, Octavian Tănase, Tudor Panait, Ionuț Radu, Cristian Simion, Florin Samoilă, Călin Iorga, David Cârstoaia, Raoul Beju, Gabriel Bănică și Samuel Iordache.

 

 

Cosmin Sava