16.03.2023 00:09

CSȘ Târgoviște obține rezultate bune

CSȘ Târgoviște obține rezultate bune
Galerie foto

* Echipele de volei conduse de Ion Atanasiu au reușit o dublă victorie, la Champions Sibiu și LPS Bihorul Oradea

 

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a disputat săptămâna trecută două partide la volei feminin. În Campionatul Național de Cadete, echipa condusă de Ion Atanasiu a evoluat în deplasare, împotriva celor de la Champions Sibiu, reușind să se impună cu 3-0. Primul set a fost câștigat cu 25-14, în actul secund formația târgovișteană s-a impus cu 25-9, iar în ultima parte a jocului CSȘ a câștigat cu 25-12.

În Campionatul Național de Junioare, formația târgovișteană a avut un meci mult mai dificil, cu LPS Bihorul Oradea, reușind să se impună la limită, 3-2. Echipa gazdă a câștigat primul set, 25-19, însă CSȘ Târgoviște a restabilit egalitatea după actul secund, câștigat cu 25-22. Formația orădeană s-a impus în sfertul trei cu 25-17, dar echipa lui Atanasiu le-a câștigat pe următoarele două, 25-18 și 15-11, reușind astfel să își adjudece jocul.

Fără înfrângere la fotbal

La fotbal, în Campionatul Județean U15, echipa condusă de Cosmin Toboșaru a învins pe FC Găești cu 5-1, după ce la pauză a avut avantaj minim. Stoiculescu, Șerban, Grozoiu, Lazăr și Moiceanu au marcat golurile formației târgoviștene. La U13, sub comanda lui Eduard Prisăcaru, CSȘ Târgoviște a remizat cu Urban Titu, 2-2, după ce la pauză scorul a fost 1-1. Ambele goluri ale Clubului Sportiv Școlar au fost reușite de Zamfirache.

 

 

 

Cosmin Sava