20.01.2022 00:10

CSȘ Târgoviște merge bine în Liga Elitelor U15

CSȘ Târgoviște merge bine în Liga Elitelor U15
Galerie foto

* Chindia Târgoviște nu se descurcă la fel de bine și este pe ultimul loc, cu doar un punct obținut în cinci meciuri disputate

 

Ediția 2021-2022 a Campionatul Județean al Juniorilor U15 a fost una extrem de interesantă. În partidele din semifinale, CSȘ Târgoviște a învins cu 8-0 pe Phoenix Târgoviște, iar Chindia Târgoviște a trecut la limită, 1-0, de Flacăra Moreni. Astfel, finala mare, disputată la Complexul Turistic de Natație, le-a adus față în față pe CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște, iar câștig de cauză a avut Clubul Sportiv Școlar, care s-a impus cu 2-0, grație reușitelor semnate de Alexandru Tînțar și Damian Băicoianu, devenind astfel campioană județeană la U15. Cele două finaliste au obținut calificarea în Liga Elitelor, fiind repartizate în Seria a 7-a, alături de FC Argeș, Viitorul Pitești și CN Dinicu Golescu Câmpulung Muscel.

CSȘ, pe locul secund 

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște ocupă locul 2 în serie, cu 10 puncte, fiind la 8 lungimi distanță în spatele liderului FC Argeș. În cele șase meciuri jucate, echipa târgovișteană a obținut trei victorii, cu LPS Viitorul Pitești (3-1), CN Dinicu Golescu Câmpulung Muscel (4-1) și Chindia Târgoviște (2-0), a remizat cu LPS Viitorul Pitești (1-1) și a pierdut partidele cu FC Argeș (3-4 și 0-3). Echipa târgovișteană mai are de disputat două partide, cu CN Dinicu Golescu Câmpulung Muscel și Chindia Târgoviște. CSȘ a marcat 13 goluri, are al doilea atac din serie, și a încasat 10 goluri, având a doua cea mai bună apărare din campionat.

Chindia, parcurs dezamăgitor

Chindia Târgoviște nu se descurcă la fel de bine și este pe ultimul loc, cu doar un punct obținut în cinci meciuri disputate. S-au înregistrat înfrângeri cu LPS Viitorul Pitești (0-4 și 1-2), FC Argeș (0-8) și CSȘ Târgoviște (0-2), singurul punct fiind obținut în meciul cu LPS Viitorul Pitești (1-1). Chindia mai are de disputat meciurile cu FC Argeș, CN Dinicu Golescu Câmpulung și CSȘ Târgoviște. Formația dâmbovițeană are cel mai slab atac din serie, cu un singur gol marcat, și cea mai slabă apărare, cu 16 goluri încasate.

Cosmin Sava