22.10.2021 00:10

CSȘ Târgoviște este lider în Campionatul Național U19

CSȘ Târgoviște este lider în Campionatul Național U19
Galerie foto

*  Din cele șapte partide disputate de juniorii dâmbovițeni, patru au fost câștigate, iar trei s-au încheiat cu înfrângeri pentru grupările din județul nostru

 

Juniorii dâmbovițeni au continuat la finalul săptămânii trecute seria partidelor oficiale pe care le dispută în această toamnă. Juniorii U19 și U17 au disputat etape noi din cadrul campionatului național, iar la nivelul Juniorilor U15 a debutat Liga Elitelor, acolo unde județul nostru este reprezentat de două echipe, CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște. Din cele șapte partide disputate de juniorii dâmbovițeni, patru au fost câștigate, iar trei s-au încheiat cu înfrângeri pentru grupările din județul nostru. Aceștia au reușit să puncteze de 10 ori și au încasat 15 goluri, dar în ciuda acestui golaveraj, s-au obținut mai multe victorii decât înfrângeri.

Etapă bună la U19 

Finalul săptămânii trecute a adus rezultate bune pentru două dintre echipele dâmbovițene înscrise în Campionatul Național U19. Dacă GȘA Nucet a pierdut de o manieră categorică meciul cu CSȘ Brașovia Brașov, 1-7, CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște s-au descurcat bine. CSȘ s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CSM Făgăraș, iar Chindia a câștigat un joc foarte greu, cu Petrolul 52, scor 1-0. În urma acestor rezultate, echipa din Nucet este pe ultimul loc, 12, cu 3 puncte, dar echipele târgoviștene stau mult mai bine. Chindia Târgoviște este pe locul 3, cu 24 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, Petrolul 52, iar CSȘ Târgoviște este pe primul loc, cu 27 de puncte. La finalul acestei săptămâni se joacă meciurile: GȘA Nucet - Petrolul 52, Chindia Târgoviște - Olimpic Zărnești și CSȘ Târgoviște - CSȘ Brașovia Brașov.

Două echipe pe podium la U17

Scenariul de la U19 nu s-a repetat și în competiția destinată juniorilor U17, acolo unde doar una din cele trei formații dâmbovițene a reușit să se impună. GȘA Nucet a câștigat, 2-1 cu CSȘ Brașovia Brașov, în timp ce CSȘ Târgoviște a fost învinsă cu 1-2 de CSM Făgăraș, iar Chindia a pierdut cu Petrolul 52, 1-4. Astfel, după nouă etape disputate, GȘA Nucet este pe locul 5, cu 16 puncte, iar CSȘ Târgoviște ocupă locul 3, la egalitate de puncte cu Chindia, care este locul 2, însă cele două formații târgoviștene sunt la mare distanță de liderul Petrolul 52, care are 27 de puncte. În etapa următoare sunt programate meciurile: GȘA Nucet - Petrolul 52, Chindia Târgoviște - Olimpic Zărnești și CSȘ Târgoviște - CSȘ Brașovia Brașov.

CSȘ Târgoviște, debut în Liga Elitelor U15

Cele două echipe dâmbovițene care s-au calificat în Liga Elitelor U15, Chindia Târgoviște și CSȘ Târgoviște, au fost repartizate în Seria a 7-a, alături de FC Argeș, LPS Viitorul Pitești și CS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel. Competiția a început la finalul săptămânii trecute, dar Chindia Târgoviște a stat. În schimb, CSȘ Târgoviște a debutat în noul sezon cu o victorie, 3-1 cu Viitorul Pitești și este primul lider al seriei. În etapa a doua se joacă partidele: CSȘ Târgoviște - FC Argeș și Chindia Târgoviște - Viitorul Pitești.

 

 

Cosmin Sava