14.10.2021 00:11

CSȘ Târgoviște este campioana județului la U15

* Echipa antrenată de Cosmin Toboșaru s-a impus cu 2-0 în finala contra Chindia Târgoviște, grație reușitelor lui Alexandru Țînțar și Damian Băicoianu

 

Dâmbovițenii iubitori de fotbal așteaptă cu interes finalul de săptămână, pentru că atunci au loc cele mai multe meciuri. Pe lângă competițiile de seniori, se joacă și la nivel juvenil, iar meciurile nu sunt deloc puține. Nu se joacă doar la nivel județean, ci și în campionatul național, acolo unde echipele dâmbovițene reușesc să obțină rezultate pozitive. În acest moment, CSȘ Târgoviște pare a fi cea mai în formă echipă dâmbovițeană la nivel juvenil, cu clasări bune la U19 și la U17, dar și pentru că a câștigat titlul județean la U15.

CSȘ Târgoviște, parcurs perfect la U19 

La finalul săptămânii trecute s-a jucat etapa a 7-a din cadrul Campionatului Național U19, iar două dintre reprezentantele județului nostru au reușit să câștige. Chindia Târgoviște a jucat în deplasare, pe terenul formației CSM Făgăraș, și a reușit o victorie categorică, 9-2. O victorie clară a obținut și CSȘ Târgoviște, pe teren propriu, în fața celor de la Petrosport Ploiești, scor 4-1. GȘA Nucet nu a reușit să se ridice la nivelul celorlalte echipe dâmbovițene și a pierdut meciul de pe terenul celor de la SR Brașov la diferență mare, 0-6. În urma acestor rezultate, CSȘ Târgoviște rămâne pe locul 2, cu 21 de puncte, la egalitate cu Petrolul 52, care are însă golaveraj mai bun. Chindia completează podiumului, cu 18 puncte, în timp ce echipa din Nucet este pe locul 11, cu doar 3 puncte obținute pe parcursul celor 7 etape jucate până acum.

Două echipe pe podium la U17 

Spre deosebire de competiția destinată juniorilor U19, în ultima etapă a Campionatului Național U17, toate cele trei echipe dâmbovițene au reușit să se impună. Chindia Târgoviște a trecut cu 4-0 de CSM Făgăraș, CSȘ Târgoviște a învins Petrosport Ploiești cu scorul de 3-2, iar GȘA Nucet a învins cu 3-0 în deplasarea de pe terenulor formației SR Brașov. În urma acestor rezultate, CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște rămân pe podium, la egalitate de puncte, 16, cu 5 mai puțin decât liderul Petrolul 52. CSȘ stă mai bine la golaveraj, astfel că ocupă locul secund în clasament. GȘA Nucet este pe locul 7, cu 12 puncte, o clasare mai bună decât la U19.

S-a stabilit campioana la U15 

Sâmbăta trecută, CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște au obținut calificarea în finala Campionatului Județean U15. CSȘ a trecut de Phoenix Târgoviște cu 8-0, iar Chindia a învins Flacăra Moreni cu 1-0, ajungând astfel să dispute ultimul act al competiției. Meciul dintre cele două echipe târgoviștene s-a disputat marți, iar câștig de cauza a avut Clubul Sportiv Școlar, care s-a impus cu 2-0, grație reușitelor semnate de Alexandru Țînțar și Damian Băicoianu. Cele două echipe vor reprezenta județul Dâmbovița în Liga Elitelor U15.

 

 

 

Cosmin Sava