30.03.2017 00:08

Croitoru vorbește cu speranță despre noul stadion

Croitoru vorbește cu speranță despre noul stadion
Galerie foto

❚ „Acest stadion ar însemna mult, pentru că la Târgoviște este un public consumator de fotbal, dovadă că anul trecut am avut una dintre cele mai mari medii de spectatori la jocurile de acasă, dar avem destui suporteri și în deplasări”, s-a exprimat antrenorul Chindiei

COSMIN SAVA


 

Vestea că la Târgoviște sunt șanse mari să se construiască un stadion nou, a bucurat multă lume. Chiar și Nicu Croitoru, antrenorul echipei de fotbal Chindia, așteaptă cu nerăbdare apariția unei baze sportive moderne și apreciază efortul autorităților pentru a susține sportul de performanță. Croitoru crede că municipiul Târgoviște și clubul Chindia merită să se dezvolte la nivelul infrastructură. Asta pentru că echipa pe care o antrenează atrage multă lume la meciurile de pe teren propriu, având suporteri și în deplasări.

„La Târgoviște, autoritățile susțin sportul”

„Nu poate decât să ne bucure vestea că vom avea stadion nou la Târgoviște. Eu am venit aici acum doi ani și jumătate, am început un proiect în care să producem un fotbal de calitate, să dezoltăm secția de juniori, dar din punct de vedere al infrastructurii nu stăm bine în acest moment. Acest stadion ar însemna mult, pentru că la Târgoviște este un public consumator de fotbal, dovadă că anul trecut am avut una dintre cele mai mari medii de spectatori la jocurile de acasă, dar avem destui suporteri și în deplasări. Ar fi un lucru bun, pentru că la Târgoviște s-a construit și bazinul de înot, la Complexul Turistic de Natație, ne bucurăm că lucrurile intră pe făgașul normal. Mi se pare o decizie bună construirea acestui stadion, pentru că în partea sudică a țării nu avem stadioane la un nivel foarte ridicat. La Târgoviște autoritățile susțin sportul și au ieșit în întâmpinarea publicului cu acest proiect”, s-a exprimat Croitoru după meciul câștigat de Chindia la Brăila (2-0).