10.07.2020 00:08

Croitoru se bazează pe jucători tineri

Croitoru se bazează pe jucători tineri
Galerie foto

❚ Noul principal de pe Patrana încearcă să construiască un lot puternic, bazat pe fotbaliști de perspectivă, alături de care să facă o figură frumoasă în noul sezon ❚ „Vrem să mergem pe aceleași principii, pentru că Dâmbovița are resurse din acest punct de vedere, putem să promovăm jucători tineri”, a spus Croitoru ❚ „Există discuții cu mai mulți jucători în acest moment, încercăm să construim un lot bun în această perioadă. Singurul transfer realizat până în acest moment este al lui Crinel Stoica”, a mai transmis antrenorul de la Pucioasa

 

COSMIN SAVA


FC Pucioasa a mutat în această vară pe banca tehnică, fiind aduși Nicu Croitoru și Sică Bârdeș în locul cuplului Valentin Marian - Eduard Prisăcaru, care a ajuns la finalul legăturii contractuale cu formația dâmbovițeană. Situația continuă să fie incertă din cauza pandemiei de COVID-19, așa că este destul de greu de stabilit când va începe noua stagiune la nivelul Ligii a III-a, însă noul principal de la Pucioasa încearcă să construiască un lot puternic, bazat pe jucători tineri, alături de care să facă o figură frumoasă în noul sezon.

„Este destul de delicată situația”

Nicu Croitoru anunță că vrea să continue munca bună de la Pucioasa și să construiască un lot tânăr, iar formația dâmbovițeană să devină o rampă de lansare pentru aceștia, fiindcă județul nostru are mulți juniori talentați. „Ne-am apucat de treabă. Încercăm să contruim un lot bazat pe jucători tineri, pentru că a existat o bază de acest gen încă din sezonul trecut. Vrem să mergem pe acelea și principii, pentru că Dâmbovița are resurse din acest punct de vedere, putem să promovăm jucători tineri. Suntem puțin încurcați de ceea ce se întâmplă în țară, sper să putem să începem pregătirea cât mai repede. Este destul de delicată situația în acest moment, nu avem o dată certă când începe campionatul sau Cupa României”, a transmis antrenorul formației din Pucioasa.

Stoica a semnat cu Pucioasa

Singura mutare reușită de FC Pucioasa până în acest moment este aducerea lui Crinel Stoica, un jucător care a mai lucrat cu Nicu Croitoru și la Chindia Târgoviște, acesta având prestații apreciate la nivelul ligii secunde. Jucătorul de 23 de ani a evoluat ultima dată pentru CSM Focșani. „Există discuții cu mai mulți jucători în acest moment, încercăm să construim un lot bun în această perioadă. Singurul transfer realizat până în acest moment este al lui Crinel Stoica”, a mai spus Croitoru.