18.11.2020 00:09

Croitoru, mulțumit de elevii săi

Croitoru, mulțumit de elevii săi
Galerie foto

❚ Croitoru a construit o echipă puternică, bine organizată și bine pregătită fizic, iar rezultatele au început să se vadă ❚ „Ne așteptam să creștem de la o etapă la alta, suntem o echipă care are puterea să revină după ce este condusă, ieșim bine din momentele grele”, a spus Croitoru ❚ „Stăm bine și din punct de vedere fizic, acest lucru ne permite să avem un ritm ridicat, am înscris în fiecare meci, cu excepția unei singure partide”, a mai transmis antrenorul echipei din Pucioasa ❚ „Echipa capătă identitate, acum nu ne rămâne decât să venim cu plusuri. Stăm bine și din punct de vedere fizic, acest lucru ne permite să avem un ritm ridicat

 

COSMIN SAVA


FC Pucioasa a reușit să se impună la finalul săptămânii trecute în derby-ul morenar, 3-1 cu Flacăra, chiar pe terenul echipei din Moreni. Golurile echipei pregătite de Nicu Croitoru au fost reușite de fundașii Blas și Marina, ultimul reușind o „dublă” din penalty. Astfel, Pucioasa încheie seria meciurilor oficiale din acest an cu o victorie importantă, pe un stadion unde adversarii obțin greu puncte. Croitoru a construit o echipă puternică, bine organizată și bine pregătită fizic, iar rezultatele au început să se vadă.

„Ne-am dorit să câștigăm”

Antrenorul formației din Pucioasa a transmis că meciul de la Moreni a fost unul dificil, dar se bucură că echipa lui a avut puterea să revină, după ce a fost condusă. „Am avut un joc dificil la Moreni, ne așteptam la acest lucru, dar neam dorit să câștigăm. Nu neapărat pentru că am jucat cu Flacăra, ci pentru că așa abordăm fiecare meci. Ne așteptam să creștem de la o etapă la alta, suntem o echipă care are puterea să revină după ce este condusă, ieșim bine din momentele grele. Am mai fost conduși în acest campionat și am reușit să ne revenim. Continuăm activitatea, vom intra în vacanță la începutul lunii decembrie”.

„Turul a fost destul de greu”

Chiar dacă au existat ceva probleme financiare, din punct de vedere sportiv lucrurile au stat bine la Pucioasa, iar în partea a doua a sezonului, Nicu Croitoru își dorește ca echipa lui să crească nivelul de exprimare în joc. „În perioada următoare vom încerca să vedem dacă mai găsim și alți tineri valoro și, dar echipa este formată în mare parte. Suntem destul de bine acoperiți în privința primului 11, este mai ușor decât în vară, pentru că acum avem o bază de la care plecăm. Echipa capătă identitate, acum nu ne rămâne decât să venim cu plusuri. Stăm bine și din punct de vedere fizic, acest lucru ne permite să avem un ritm ridicat. Am înscris în fiecare meci, cu excepția unei singure partide. Ne dorim să ne îmbunătățim jocul, ne dorim să eliminăm carențele din tur, greșelile individuale, să omogenizăm și mai mult echipa, mergem pe același model de joc.Turul a fost destul de greu, sprijinul din partea Primăriei a venit destul de târziu și nu a fost la nivelul la care ar fi fost nevoie, însă lucrurile au mers bine, iar acesta este în primul rând meritul lui Cristi Mitrea. Au fost ceva probleme la Primărie, mai ales cu această pandemie, nu a fost vorba de rea voință”, a transmis antrenorul dâmbovițean.