31.08.2016 00:07

Croitoru dorește a cincea victorie consecutivă

Croitoru dorește a cincea victorie consecutivă
Galerie foto

❚ „Jocul cu Râmnicu Vâlcea este unul greu, la fel cum au fost și celelalte, dar sperăm să trecem și peste acest obstacol cu o victorie. Îi așteptăm pe suporteri în număr mare la meciul de sâmbătă”, a comentat antrenorul Chindiei

COSTINEL NEAGU


Chindia Târgoviște are un început fantastic de campionat, ajungând la a patra victorie consecutivă. Târgoviștenii au ajuns la +9 la „adevăr”, după victoriile din deplasare cu ASU Poli Timișoara (4-3), ACS Berceni (1-0) și Academica Clinceni (2-0), singurele puncte obținute acasă fiind în etapa a doua (1-0 cu Balotești). Nicu Croitoru anticipa un începutul bun de campionat, facilitat și de programul mai lejer din primele etape. „Speram să începem bine, mai ales că programul nu era unul foarte dificil. Începând cu etapa a patra, lucrurile se vor schimba, urmând să întâlnim adversari dificili, atât în deplasare, cât și acasă”, a vorbit antrenorul Chindiei.

„Sperăm să învingem și pe Vâlcea”

Chindia Târgoviște întâlnește sâmbătă, de la 16.30, pe CSM Râmnicu Vâlcea, primul adversar mai serios care și-a anunțat intențiile de promovare. Nicu Croitoru spune că meciul va fi dificil, dar are speranțe că echipa își va trece în cont încă trei puncte. „Jocul cu Râmnicu Vâlcea este unul greu, la fel cum au fost și celelalte, dar sperăm să trecem și peste acest obstacol cu o victorie. În afara lui Grigore, care are o accidentare mai de durată, probleme medicale au apărut la Ispas și Neguț, dar sperăm să-i facem buni de joc. Ne bucurăm că Dani Popa a făcut pasul către o echipă de top cum este Dinamo, dar ne bucurăm în același timp că și Neguț evoluează cu succes la noi, cum sperăm să o facă în continuare”, a continuat Nicu Croitoru, care așteaptă o asistență numeroasă la partida de sâmbătă după-amiază, cu CSM Râmnicu Vâlcea. „Publicul este un factor important și sperăm să vină în număr mare la meciurile noastre de pe teren propriu. Ne străduim să facem un joc care să atragă publicul pe stadion și apreciem faptul că în ultimele două partide din deplasare am avut alături de noi galeria, fapt care ne-a ajutat. Îi așteptăm pe suporteri în număr mare și la meciurile de pe teren propriu”.