23.09.2022 00:08

Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune

Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Galerie foto

* Colaborarea cu fostul fotbalist de la Dinamo București s-a încheiat, iar Chindia are un nou antrenor, în persoana lui Toni Petrea, fostul tehnician de la FCSB.

 

Ultima perioadă a fost destul de agitată pentru persoanele implicate în proiectul Chindia Târgoviște. Sub comanda lui Adi Mihalcea lucrurile nu au arătat deloc bine pentru formația dâmbovițeană, atât din punct de vedere al jocului prestat, cât și al rezultatelor obținute. Zece meciuri fără victorie în campionat a înregistrat Chindia cu Mihalcea pe banca tehnică, parcurs care a provocat o schimbare pe banca tehnică. Colaborarea cu fostul fotbalist de la Dinamo București s-a încheiat, iar Chindia are un nou antrenor, în persoana lui Toni Petrea, fostul tehnician de la FCSB.

„Cred că ceea ce a fost rău a trecut”

Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, este convins că lucrurile vor arăta mai bine pentru Chindia sub comanda noului antrenor. Acesta a transmis că Mihalcea nu a reușit să ridice nivelul formației târgoviștene. „Îmi pare rău că suntem în această situație, din punct de vedere fotbalistic. Îmi place fotbalul. Cred că ceea ce a fost rău a trecut. Echipa nu s-a mișcat rău, dar nu a avut rezultate. A fost o lejeritate destul de mare în apărare, dădeam două goluri și luam trei, asta a fost să fie. Adi Mihalcea nu a reușit să capaciteze, nu îl acuz, nu sunt eu în măsură, dar nu a reușit să facă din Chindia o echipă competitivă. Nu avem pretenții de titlu, dar măcar să fim o echipă de mijlocul clasamentului, acolo avem lot și capacitate de a fi. Nu vreau să fac o analiză în detaliu a ceea ce s-a întâmplat. Cred că ce a fost urât și rău a trecut, de acum va trebui să reconstruim echipa și să luăm puncte. Mai bine joci urât și iei puncte. La acest moment, toată lumea s-a axat pe găsirea unei soluții pe banca tehnică. Mai departe vom vedea ce se va întâmpla. Acestea sunt noutățile în acest moment”, a transmis Stan pentru Bazar TV.

Stadionul este aproape gata

Primarul din Târgoviște a vorbit și despre stadion, și a transmis că lucrările de la arena „Eugen Popescu” sunt într-un stadiu foarte avansat. „În asemenea momente, oamenii tind să aibă reacții de tot felul. Eu dau un exemplu, Hermannstadt nu joacă la Sibiu și e în top în acest moment. Legat de stadion, din 2019 până acum, în aproximativ trei ani, Primăria Târgoviște a investit în stadion și în echipă undeva la 48 de milioane de lei, este o sumă imensă pentru orice fel de administrație din această lume. E un efort foarte mare pe care îl facem. Se poate spune că trebuia terminat mai devreme stadionul, pot fi de acord cu acest lucru, dar acestea au fost condițiile în care am lucrat. Am avut și o perioadă destul de urâtă, în care timp de doi ani nu am primit bani de la Guvern, a fost și pandemia. În acest moment, lucrările sunt într-un stadiu foarte avansat”.

 

 

Cosmin Sava