04.07.2019 00:10

Cristian Daniel Stan: "Va fi unul dintre cele mai frumoase stadioane din Liga I"

Cristian Daniel Stan:
Galerie foto

❚ Autoritățile locale fac toate eforturile ca lucrările la stadion să fie gata până la finalul returului de campionat, pentru a găzdui ultimele meciuri ale Chindiei de pe teren propriu chiar la Târgoviște ❚ “Va fi un stadion cochet, cu nocturnă, cu instalație specială pentru gazon și așa mai departe. O să prezentăm cât de curând toate detaliile legate de noua investiție a municipalității. Va fi un stadion care va rămâne în patrimoniul acestui oraș zeci de ani de acum înainte”, a mărturisit primarul Municipiului Târgoviște

 

LIVIU DOBRE, ȘTEFAN KHALIL

 


 

Veste bună! Lucrările de modernizare a stadionului “Eugen Popescu”, absolute necesare pentru a putea găzdui, pe viitor, meciuri de Liga 1, vor începe cel mai probabil săptămâna viitoare. Daniel Cristian Stan a anunțat ieri că se fac toate eforturile pentru ca investiția să fie realizată înainte de finalizarea returului, pentru ca echipa fanion a orașului, Chindia, să poată susține la Târgoviște ultimele meciurile de pe teren propriu.

„Va fi un stadion care va rămâne în patrimoniul acestui oraș zeci de ani de acum înainte”

Potrivit afirmațiilor făcute de edilul Târgoviștei, se va reconstrui integral tribuna a doua, care va deveni tribuna întâi, cu facilități pentru spectatori, presă, VIP și așa mai departe. „Va fi un proiect foarte interesant, un proiect care va schimba în proporție de 100% stadionul, adică nu va mai exista niciun fel de legătură între ce avem în momentul de față și ce se va face. Va fi o investiție pe care noi facem toate eforturile să o terminăm înainte de finalizarea returului, ca să putem să prindem câteva meciuri acasă pe Stadionul „Eugen Popescu” și va fi unul dintre cele mai frumoase stadioane din Liga I.Va fi un stadion cochet, cu nocturnă, cu instalație specială pentru gazon și așa mai departe. O să prezentăm cât de curând toate detaliile legate de noua investiție a municipalității. Va fi un stadion care va rămâne în patrimoniul acestui oraș zeci de ani de acum înainte și eu sper să putem să ducem la bun sfârșit lucrările. Fac precizarea că inclusiv la autorizația de desființare a avut nevoie de avizul de la Ministerul Culturii, am încercat să urgentăm cât putem lucrurile și iată că față de termenul avansat, respectiv septembrie, am reușit să devansăm cu vreo două luni debutul lucrărilor la Stadionul „Eugen Popescu” și sunt convins că va fi o investiție foarte utilă fotbalului târgoviștean, fotbalului dâmbovițean, o arenă care se va identifica cu evoluția echipei de fotbal Chindia, care sper să aibă o evoluție bună în prima ligă”, a declarat Cristian Daniel Stan.

Cristian Daniel Stan salută decizia clubului de a juca la Ploiești

Deși inițial s-a luat în calcul varianta ca meciurile de pe teren propriu să se joace la Mioveni, variantă care nu a fost însă agreată de suporteri, conducerea Chindiei a ales, în final, stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Daniel Cristian Stan a salutat această decizie, considerând că reprezintă o variantă mai bună. „Aș dori să salut și eu decizia clubului de a juca la Ploiești. Din punctul meu de vedere este o opțiune mai bună decât Mioveni și din punct de vedere al distanței și din punct de vedere al facilităților pe care le oferă stadionul de la Ploiești, care este un stadion de nivel internațional și cred că este foarte bine că jucăm acolo”, a transmis edilul.