06.11.2018 00:10

Cristi Neguț e omul momentului la Chindia

Cristi Neguț e omul momentului la Chindia
Galerie foto

❚ „Mă bucur că am reușit să marchez din nou, dar cel mai important e că am câștigat. Nu e important cine marchează, trebuie să câștigăm în continuare, să ne menținem pe această linie” ❚ „Atacant mă simt cel mai bine, dar joc oriunde mi se cere. Important e să-mi fac treaba pe teren, să-mi ajut echipa. Muncim pentru promovare și sper să ne îndeplinim scopul”

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a trecut lejer și de CS Balotești (4-1), a ajuns la opt victorii consecutive în campionat și se menține pe primul loc în liga secundă. Omul momentului la formația târgovișteană este Cristi Neguț, care a devenit golgheterul echipei și al ligii. În ultimele două meciuri, acesta a bifat câte un hattrick și a ajuns la 11 reușite în acest sezon. Atacantul de 22 de ani traversează o formă excelentă și, cel mai probabil, vor apărea oferte pentru el în perioada următoare. Totuși, „Tabarcea” își dorește să promoveze cu Chindia la finalul sezonului, după ce în stagiunea trecută a pierdut șansa de a face pasul spre Liga I la barajul cu FC Voluntari. Am realizat un interviu cu Neguț, în care am discutat despre forma pe care o traversează, antrenorul Viorel Moldovan, dar și despre planurile de viitor.

„Mister e un om deosebit”

Rep.: Cristi, opt victorii consecutive pentru Chindia, care este secretul?

- Nu e vreun secret, muncim mult. Sunt fericit că am obținut cele trei puncte, erau foarte importante pentru noi. Muncim mult, ne antrenăm, suntem serioși, ne concentrăm bine, iar aceste lucruri au adus rezultate bune.

Rep.: Ai marcat din nou, te așteptai să ajungi golgheterul seriei?

- Mă bucur că am reușit să marchez din nou, dar cel mai important e că am câștigat. Nu e important cine marchează, trebuie să câștigăm în continuare, să ne menținem pe această linie.

Rep.: Cum decurge colaborarea cu Viorel Moldovan?

- Mister e un om deosebit, ne înțelegem bine, lucrează la fel cu toți componenții lotului.

„Nu vreau să plec în iarnă, îmi doresc promovarea cu Chindia”

Rep.: Pe ce post te simți cel mai bine?

- Atacant mă simt cel mai bine, dar joc oriunde mi se cere. Important e să-mi fac treaba pe teren, să-mi ajut echipa.

Rep.: Se reușește promovarea în acest sezon?

- Muncim pentru acest obiectiv, muncim pentru promovare și sper să ne îndeplinim scopul.

Rep.: Dacă apare o ofertă în iarnă, iei în calcul despărțirea de Chindia?

- Nu, îmi doresc să promovez cu Chindia la finalul sezonului.

Rep.: Urmează meciul cu Pandurii, vine încă o victorie?

- Trebuie să câștigăm fiecare joc. Pandurii este o echipă bună, trebuie să ne concentrăm și să câștigăm, să obținem trei puncte.