16.03.2020 00:10

Cristi Cherchez, trimis în afara lotului

Cristi Cherchez, trimis în afara lotului
Galerie foto

❚ Atacantul a plătit pentru că a reacționat la o jignire a lui antrenorului, foarte nervos după jocul lamentabil de la Sibiu. O reacție care l-a costat scump, cu excluderea din lot, măsură ce se poate extinde până la finalul sezonului ❚ Atât Viorel Moldovan, cât și Cristi Cherchez, sunt doi tipi temperamentali, orgolioși și cu personalități puternice. În timp ce Cherchez nu acceptă să-l jignește, Moldovan nu acceptă să-i răspunzi ❚ „Ne asumăm decizia în cazul lui Cherchez”, a fost singurul comentariu pe subiect, oferit de președintele Marcel Ghergu ❚ Chiar dacă nu a rupt norii la Liga 1, Cristi Cherchez nu are nici cifre chiar rele. A bifat opt meciuri jucate ca titular, cu trei goluri marcate și trei pase decisive, fără eliminare și un singur avertisment atras

 

COSTIN MIHAI

 


 

În perioada de pauză competițională, provocată de situația îngrijorătoare provocată de extinderea epidemiei de coronavirus, poate se va mai îndulci relația rece de la Chindia, dintre antrenorul Viorel Moldovan și golgheterul alltime al echipei, Cristian Cherchez, cu peste 70 de reușite numai la nivelul primelor două ligi. Scos în afara lotului după meciul cu Hermannstadt (0-1), atacantul târgoviștean s-a pregătit în ultima perioadă separat de echipă. A plătit pentru că a reacționat la o jignire a lui Moldovan, foarte nervos după jocul lamentabil de la Sibiu. O reacție care l-a costat scump, cu excluderea din lot, măsură ce se poate extinde până la finalul sezonului. „Ne asumăm decizia în cazul lui Cherchez”, a fost singurul comentariu pe subiect, oferit de președintele Marcel Ghergu.

Moldovan, criză de nervi după eșecul cu Botoșani

Atât Viorel Moldovan, cât și Cristi Cherchez, sunt doi tipi temperamentali, orgolioși și cu personalități puternice. În timp ce Cherchez nu acceptă să-l jignește, Moldovan nu acceptă să-i răspunzi. La ultimul, s-a simțit acest lucru și în cadrul conferințelor de presă, unde se aprinde repede la întrebările care nu-i convin. În ultima perioadă, răbufnirile antrenorului s-au înmulțit, reacționând tot mai dur la adresa jucătorilor. După un alt eșec, cu Botoșani (0- 1), „Comisarul” a făcut o adevărată criză de nervi, care i-a șocat până și pe cei din staff.

Și în Liga 1, tot sunt localnicii sunt golgheteri

Chiar dacă nu a rupt norii la Liga 1, Cristi Cherchez nu are nici cifre chiar rele. A bifat opt meciuri jucate ca titular, cu trei goluri marcate și trei pase decisive, fără eliminare și un singur avertisment atras. Nu comentăm decizia lui Viorel Moldovan, de a-l scoate din lot pe Cherchez, unul dintre principalii marcatori ai echipei, alături de Daniel Florea și Cristi Neguț (toți localnici). În schimb, variantele de atac pe care le-a folosit, nu au fost mai productive. Exprimarea echipei lasă de dorit, la fel poziția din clasament sau atmosfera în vestiar. Antrenorul răspunde pentru rezultate, are admiratori la Târgoviște, are și contestatari, însă o eventuală retrogradare nu i-o va ierta nimeni.