12.03.2018 00:10

Cristi Catană și Ionuț Iugulescu îl înfruntă pe Tudor Emil

Cristi Catană și Ionuț Iugulescu îl înfruntă pe Tudor Emil
Galerie foto

❚ „Voi candida sigur”, a anunțat Cristian Catană. „Sigur nu voi candida”, s-a exprimat și Septimiu Burtescu. „Sunt hotărât, o să candidez”, a transmis Ionuț Iugulescu. Și-au mai anunțat candidatura Tudor Emil, Costel Badea și Florin Tuiu ❚ Din comisia de validare a dosarelor vor face parte Ionel Pitaru, coordonatorul activității județene de copii și juniori, Vali Junghie, finanțatorul Voinței Perșinari, plus un jurist. Dosarele pot fi depuse până la data de 11 aprilie ❚ Haios e că Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost invitat de Tudor la alegeri pe… 25 aprilie. Tot ca o informație distractivă, arbitrii care dețin PFA vor fi încadrați la noile baremuri, iar ceilalți vor fi plătiți după vechile baremuri ❚ Prima etapă a anului la Liga a IV-a a adus și primul scandal, izbucnit la Poroinica, la meciul orgoliilor locale Progresul Mătăsaru – Flacăra Zăvoiu ❚ Asistentul Florin Mocanu s-a rățoit la mine. Că taci, că gura mica, că ciocul mic, că te dau afară. Mi s-a pus pata aia neagră și am băgat mâna în el. Nu l-am lovit, dar l-am bruscat, l-am înjurat”, a transmis Mihăiță Ene, președintele-antrenor-jucător de la Mătăsaru

COSTIN MIHAI

 


 

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a stabilit ca alegerile pentru funcția de președinte să aibă loc pe 26 aprilie. Din comisia de validare a dosarelor vor face parte Ionel Pitaru, coordonatorul activității județene de copii și juniori, Vali Junghie, finanțatorul Voinței Perșinari, plus un jurist. Dosarele pot fi depuse până la data de 11 aprilie (inclusiv), existând și un interval de trei zile pentru eventuale contestații.

Burtescu nu candidează

O dată cu stabilirea alegerilor în Comitetul Executiv, și-au făcut publice intențiile și cei care au așteptat acest moment. „Voi candida sigur”, a anunțat Cristian Catană, secretarul general al AJF Dâmbovița și arbitru. „Sigur nu voi candida”, s-a exprimat și Septimiu Burtescu, inspector în cadrul DJST Dâmbovița și antrenor de juniori la Chindia Târgoviște. „Sunt hotărât, o să candidez”, a transmis Ionuț Iugulescu, arbitru și antrenor la republicanii grupării de lângă Turn. Și-au mai anunțat candidatura Tudor Emil, Costel Badea și Florin Tuiu, însă rămâne de văzut dacă ultimii doi își vor depune dosarul.

Circ cu plata baremurilor de arbitraj

Haios e că Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a fost invitat de Tudor la alegeri pe… 25 aprilie. Tot ca o informație distractivă, arbitrii care dețin PFA vor fi încadrați la noile baremuri, iar ceilalți vor fi plătiți după vechile baremuri! „Nu-i plătiți pe cei fără PFA”, ar fi sunat propunerea președintelui Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, Ioan Negoescu, respinsă de Comitetul Executiv.

Mihăiță Ene țintește funcția de vicepreședinte la AJF Dâmbovița

Prima etapă a anului la Liga a IV-a a adus și primul scandal, izbucnit la Poroinica, la meciul orgoliilor locale Progresul Mătăsaru – Flacăra Zăvoiu (2-5). ,,Recunosc, m-a luat capul. A greșit centralul Adrian Dumitru la o fază importantă, omul a recunoscut că nu a procedat corect, asta e. Când colo, se rățoiește la mine asistentul Florin Mocanu. Că taci, că gura mica, că ciocul mic, că te dau afară, se ținea scai de mine. Mi s-a pus pata aia neagră și am băgat mâna în el. Nu l-am lovit, dar l-am bruscat, l-am înjurat. Recunosc că nu am făcut bine, însă m-am simțit umilit acasă la mine, în fața băieților, să mă amenințe obraznic un puștan din ăsta. Să nu mai spun că la final, se scrie în raport că l-au scuipat doi jucători de la mine. Cică așa a văzut observatorul, Ion Ducu, o flegmă peste ochi, dar altcineva nimeni. Nici noi nu mai avem echipă, am intrat eu pe teren, însă e prea mult să te amenințe un arbitru și să te ia la mișto! M-a provocat, iar eu am reacționat la fel de nepotrivit. De la vară aș vrea să nu mai joc ori să antrenez la Mătăsaru, doar să ajut în relația cu primăria. Am greșit că am reacționat impulsiv, însă vreau ca și arbitrii să ne respecte mai mult. Motiv pentru care mă interesează postul de vicepreședinte al AJF Dâmbovița, pentru a împiedica aceste atitudini din partea unor arbitri. Vă spun sincer, unii sunt foarte tupeiști”, a transmis Mihăiță Ene, președinteleantrenor- jucător de la Mătăsaru, cel mai vocal contestatar al dictaturii Tudor Emil.