20.03.2018 00:09

Cristi Catană candidează la președinția AJF

Cristi Catană candidează la președinția AJF
Galerie foto

* Luna viitoare vor avea loc alegerile pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, condusă în acest moment de Emil Tudor. * Cristi Catană este văzut de mulți drept omul care poate să-l înlocuiască pe Tudor la conducerea asociației de fotbal. Acesta și-a anunțat candidatura, dar spune că încă nu și-a depus dosarul * Și-au mai anunțat participarea Constantin Badea și Ionuț Badea, iar Florin Tuiu se mai gândește dacă va intra în cursa pentru șefia AJF Dâmbovița

COSMIN SAVA

 


 

Luna viitoare vor avea loc alegerile pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, condusă în acest moment de Emil Tudor. Constantin Badea, Ionuț Iugulescu, Emil Tudor și Cristi Catană și-au anunțat candidatura, iar până în acest moment am prezentat declarațiile lui Badea și Iugulescu, pentru că Emil Tudor a refuzat dialogul în momentul în care l-am contactat. De asemenea, mai este și Florin Tuiu, cel care a anunțat că încă nu s-a decis dacă să candideze sau nu. Cristi Catană este văzut de mulți drept omul care poate să-l înlocuiască pe Tudor la conducerea asociației de fotbal. Acesta și-a anunțat candidatura, dar spune că încă nu și-a depus dosarul. „Mi-am anunțat candidatura, dar nu este complet, este în curs de finalizare. O să vorbim la momentul potrivit despre ideile pe care le am, când îmi voi prezenta proiectul”, a spus Catană.

Badea: „Dacă voi câștiga, la fiecare comisie va fi câte un jurist președinte”

Constantin Badea și-a anunțat candidatura și spune că în cazul în care va câștiga alegerile o să pună la fiecare comisie câte un jurist președinte. „Au mai întârziat alegerile cu o zi față de cum era anunțat. Comisia de validare este una bună, nu ar trebui să existe impedimente pentru niciun candidat dacă toate cerințele vor fi respectate, dar aceste cerințe nu au fost anunțate încă. Am o echipă formată, dar dorința lor este să nu pronunț numele lor momentan, însă echipa e foarte competitivă. Dacă voi ieși președinte, la fiecare comisie va fi câte un jurist președinte. Să dea Dumnezeu să câștig alegerile și sper să fac lucruri bune”, a spus Badea.

Ionuț Iugulescu: „Principalul obiectiv este creșterea nivelului arbitrajului”

Ionuț Iugulescu este un alt candidat la alegerile pentre șefia AJF. Acesta dorește să facă schimbări masive în arbitraj dacă va câștiga alegerile. „O să candidez, am văzut statutul, îndeplinesc condițiile, am discutat și cu anumite persoane cu care aș vrea să colaborez, dar nu am primit răspuns momentan. Urmează să termin dosarul și să îl depun. Sunt mai multe lucruri de rezolvat, nu îmi doresc să vin la AJF și să impun ceva, ci să propun niște idei, iar dacă ele vor fi dorite de cluburi, atunci vor fi adoptate. O să țin cont de părerile și nevoile echipelor. Obiectivul principal ar fi acela al creșterii nivelului în arbitraj, pentru că e o problemă acolo, a scăzut prea mult și îmi doresc să cresc nivelul arbitrajelor în Dâmbovița”, a transmis Iugulescu.

Tuiu: „Nu sunt decis”

Și numele lui Florin Tuiu este vehiculat pentru alegerile de pe 26 aprilie, dar acesta nu este încă hotărât dacă o să candideze. „Da, în principiu o să candidez, dar mai am de făcut niște teste, nu sunt încă decis. O să iau o decizie săptămâna viitoare. Nu s-au afișat nici cerințele, deși era nevoie să se afișeze, pentru că dosarele se pot depune până pe 11 aprilie, la ora 13:00. Nu înțeleg de ce nu sunt afișate, dar nici statului asociației nu se găsește pe site”, a spus Tuiu.