27.01.2022 00:20

Crima de depopulare a României de români...

Crima de depopulare a României de români...
Galerie foto

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe pământul nostru Vatră.

Recunosc cu tristețe însă că ne revoltăm când nu este cazul. Adică, aiurea. Și când o facem, ne lăsăm cu inconștiență manipulați de cei ce ne vor pieriți definitiv din Vatră și de a repopula cu aluviuni etnice, de pildă, din străfundurile Asiei. Cu niște sclavi care se mulțumesc cu o brumă de supraviețuire și nu crâcnesc împotriva stăpânului.

Să pornesc de la un exemplu care, în aceste zile, se pare că, și la Guvernul României, și la Cotroceni, nu mai zic la Casa Poporului, nu înspăimântă pe nimeni. Peste 400 de lucrători ai pădurii sunt dați afară dintr-un domeniu aflat pe profit: silvicultura. Și este de așteptat ca o mare parte dintre aceștia să părăsească țara, căutându-și un loc de muncă, de pildă la sparanghel în Germania.

Și pe măsură ce românii o iau la goană din patrie, alungați de niște trădători de țară, vor fi aduși, din străfundurile Asiei, cum am spus, 700.000 de „oropsiți ai sorții”, pe lângă cei care sunt deja aici de câțiva ani buni. Eu, sincer, nu înțeleg un lucru, refuz cu încăpățânare să-l înțeleg: de ce niște românași, trimiși de votul nostru în Parlament și la Cotroceni ca să ne conducă, deci le-am dat pe mână (mână moartă!) soarta noastră, ne trădează?

De ce țin morțiș să fie priviți de români ca niște odioși criminali ai propriei națiuni? Acum românii își dau seama că producerea „Revoluției din decembrie 1989” a avut drept scop, printre altele, stabilit de manipulatorii corporatiști globaliști, și depopularea României. Iar pe trădătorii vânduți străinătății să cadă blestemul acestui neam asasinat în fiecare zi!

 

 

George Coandă