04.05.2015 13:34

Cresc emoțiile pentru FCM

Cresc emoțiile pentru FCM
Galerie foto

LIVIU DOBRE


Stadion „Sportul” Vișina. A marcat: Aria (36). Au arbitrat: Ionela Peșu – Cristian Nicola, Răzvan Tudor. Observatori FRF: Bogdan Pancu (toți Craiova), Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin).

CS Vișina Nouă: Gălan – Capman, Neacșu, Sârbu, Rădulescu - Dumbravă, Grișcă (90 Năuiu), Aria, Badea - Stancu (74 I. Dinu), Holtea. Antrenor: Laurențiu Urâtu.

FCM Târgoviște: Zegheru – Neagu, Lețu, Oprea, Dumitru – I. Constantin, Săndulescu, Mândru, Enescu - Dragnea, Mihăilă (80 Stoicescu). Antrenor: Haralambie Becheanu.

FCM Târgoviște s-a întors fără puncte din deplasarea de la CS Vișina Nouă, acolo unde a pierdut la limită, cu scorul de 1-0. Singura reușită a meciului i-a aparținut lui Aria, în minutul 36, cu un șut la care Zegheru a fost prins pe picior greșit. Chiar dacă i-au lipsit jucători importanți ca Daia (accidentat), Coman, Maria și Calofir (suspendați pentru cumul de cartonașe galbene), Municipalul nu a arătat rău în jocul cu oltenii.

Echipa pregătită de Haralambie Becheanu a avut câteva ocazii bune de a marca, prin Dragnea, Săndulescu, Mândru sau Enescu, ultimul având o acțiune extrem de frumoasă, finalizată cu un șut pe jos, însă Gălan a deviat mingea în corner, de lângă bară.

„A fost un meci dinamic, de angajament, de calitate. Am jucat bine și noi, mai ales în repriza a doua, când am dominat și am avut multe ocazii de gol, dar mingea a refuzat să intre în poartă”, ne-a mărturisit Haralambie Becheanu, antrenorul formației din Șotânga.