30.07.2014 00:11

Creșă specială pentru copiii până la 3 ani

Creșă specială pentru copiii până la 3 ani
Galerie foto

❚ Centrul se va numi „Casa copilului” și va găzdui 30 de micuți, din care 5 de etnie rromă ❚ Finanțarea centrului va fi asigurată 100% din fonduri europene, iar cheltuielile neeligibile vor fi suportate din bugetul local ❚ Proiectul promovat din inițiativa primarului Dan Iacobuță a fost votat în unanimitate în Consiliul Local Găești

VIOLETA STANCIU


 

Centru de educare pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani la Găești! Acesta se va materializa grație primarului orașului, Dan Iacobuță, care a avut inițiativa promovării unui astfel de proiect de hotărâre la ședința ordinară a Consiliului Local Găești.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Pe aceeași... lungime de undă (lucru mai rar întâlnit la Găești) au fost și consilierii locali, astfel că acest proiect important a fost votat în unanimitate. Proiectul face parte din cadrul Programului RO 11 „Promovarea egalității de gen și a echilibrului în viața profesională și cea privată”. Ulterior, proiectul de hotărâre a suferit o modificare legată de denumirea centrului.

Acesta se va numi „Înființarea creșei Casa copilului” și va găzdui un număr de 30 de copii, din care 5 de etnie rromă. Finanțarea centrului va fi asigurată 100% din fonduri europene, iar cheltuielile neeligibile vor fi suportate din bugetul local.