25.07.2014 00:16

Cosmin Negoescu nu vine la Chindia

Cosmin Negoescu nu vine la Chindia
Galerie foto

❚ Târgovișteanul se află în discuții avansate cu gruparea constănțeană, iar transferul ar putea să fie parafat în aceste zile

 

LIVIU DOBRE


Chiar dacă s-a aflat în discuții și cu Chindia Târgoviște, Cosmin Negoescu este foarte aproape de a semna un contract cu Farul Constanța, acolo unde va lucra sub comanda antrenorului morenar Marian Pană. După ce s-a despărțit de FC Caransebeș, echipă cu care a reușit o promovare în liga secundă, târgovișteanul și-a manifestat intenția de a-și găsit un angajament la o echipă de liga secundă, astfel că gruparea de lângă Turnul Chindiei nu a reprezentat o prioritate pentru acesta.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

„În proporții mari, voi semna cu Farul”

Atacantul târgoviștean a mărturisit că este foarte aproape de a parafa o înțelegere cu gruparea constănțeană.

„Pentru mine Liga a II-a a fost o prioritate și am avut câteva oferte bune. Din păcate, Chindia joacă în Liga a III-a anul acesta. Am discutat cu cei din conducerea Chindiei, au făcut o ofertă bună, însă am vrut o echipă de Liga a II-a bună și eu zic că am ajuns unde trebuie. În proporții mari, voi semna cu Farul”, ne-a declarat Cosmin Negoescu.

Târgovișteanul se află la Constanța încă de miercuri dimineață, purtând deja discuții atât cu conducătorii clubului de la malul mării, cât și cu antrenorul Marian Pană, urmând ca în aceste zile să se ia o decizie în privința transferului.