13.03.2019 00:10

Cosmin Lunescu a preluat FC Pucioasa

Cosmin Lunescu a preluat FC Pucioasa
Galerie foto

❚ „Cristi are multe contacte și se va implica pentru a atrage o finanțare mai consistentă din mediul privat, mai ales că și legea ne ajută mai mult de la 1 aprilie”, a transmis Cristi Mitrea, președintele divizionarei C dâmbovițene ❚ Mitrea a anunțat și componența băncii tehnice pentru etapele rămase de jucat din returul Ligii a 3-a. „Echipa îl va avea ca antrenor principal pe Cosmin Lunescu, acesta fiind și deținător al Licenței A, care va lucra cu Marian Valentin

 

COSTIN MIHAI

 


 

Cristi Bălașa a părăsit banca tehnică a celor de la FC Pucioasa, preluând atribuții de director sportiv. „Activitatea fotbalistică îmi ocupă prea mult timp și mi-am neglijat afacerea, aspect ce trebuie echilibrat. O parte din responsabilitățile mele de la club vor fi preluate de Cristi Bălașa, care va încerca să atragă mai mulți sponsori lângă echipă. Știți foarte bine că primăriile întâmpină probleme cu bugetul, care nu a fost votat la nivel național, așa că va trebui să mai așteptăm până vom primi sprijinul promis la Pucioasa din partea autorităților locale. Cristi are multe contacte și se va implica pentru a atrage o finanțare mai consistentă din mediul privat, mai ales că și legea ne ajută mai mult de la 1 aprilie”, ne-a transmis Cristi Mitrea, președintele divizionarei C de pe Patrana.

„Băieții sunt cu salariile plătite la zi”

Mitrea a anunțat și componența băncii tehnice pentru etapele rămase de jucat din returul Ligii a 3-a. „Echipa îl va avea ca antrenor principal pe Cosmin Lunescu, acesta fiind și deținător al Licenței A. I-am spus să-și aducă un secund și a optat pentru colegul său de la Kinder Târgoviște, Marian Valentin. Aș vrea să transmit că băieții sunt cu salariile plătite la zi și, chiar dacă ne va fi un pic mai greu cu banii în perioada următoare, situația va deveni mult mai bună. Suntem în discuții cu doi sponsori importanți, se va relaxa bugetul și la Primăria Pucioasa, nu avem motive de îngrijorare”.