20.10.2014 00:07

Coșmar pentru FCM

Coșmar pentru FCM
Galerie foto

❚ Echipa lui Puiu Becheanu a suferit o umilință greu de descris la Clinceni, unde a încasat nu mai puțin de șapte goluri ❚ FCM nu i-a putut folosi pe Zegheru, Coman, Mândru și Dragnea, Maria a fost eliminat încă din prima repriză, iar Gâldău a suferit o accidentare extrem de gravă

 

COSTIN MIHAI


Meci de coșmar pentru echipa lui Puiu Becheanu la Clinceni, unde a suportat o umilință greu de descris. Fără patru titulari de drept (Zegheru, Coman, Mândru și Dragnea), care au avut diverse probleme, FCM a rămas rapid și fără Maria, eliminat încă din prima repriză.

 

Apoi a părăsit terenul și Adi Gâldău, care a suferit o accidentare extrem de dură la cap, fiind transportat de urgență la Neurochirurgie, iar filmul s-a tăiat de tot. Nici el în plenitudinea forțelor, fiind afectat de o pubalgie, portarul Dumitrescu a încasat nu mai puțin de șapte goluri. Fluierică (8, 37, 56, 70), D. Popa (78) și Iordache (83, 90) au stabilit scorul etapei și probabil al campionatului, 7-0 pentru Inter Clinceni.

“S-a resimțit lipsa mai multor jucători importanți, însă cu Zegheru în poartă nu luam niciodată șapte goluri. Am avut parte și de un arbitraj criminal, care ni l-a eliminat pe Maria, iar Gâldău a ajuns direct la spital. Oricum nu ne-a interesat pe noi meciul ăsta, miza noastră este să batem etapa viitoare pe Vișina Nouă”, ne-a declarat Ghiorghi Zotic, finanțatorul echipei de la Șotânga.

 

Puiu Becheanu nu e în pericol

În ciuda eșecului usturător de la Clinceni, FCM Târgoviște se menține la numai trei puncte de liderul CS Afumați, dar și peste Chindia în clasament.

“Stați liniștiți, nu vom retrograda noi niciodată. Nici antrenorul nu este în pericol, nu se pune problema să-l dau afară. Vor reveni jucătorii cu probleme și vom câștiga meciul următor. Chiar și pe Chindia vreau să o batem la Șotânga”, a mai spus Zotic.

Becheanu a folosit la Clinceni o formulă de echipă cu Dumitrescu - I. Constantin (Neagu), Oprea, Calofir, Dumitru - Maria, Gâldău (Mădăran), Lungeanu, Constantinescu - Lețu, Mihăilă. Altfel, portarul Radu Zegheru s-a înscris la Academia Navală și nu va mai putea să fie prezent la antrenamente, ci doar la anumite jocuri oficiale.